Νέο Network Media Player και Blu-ray Disc Player από την Sony

12:11 15/1/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Network Media Player “NSZ-GS7” και του Blu-ray Disc Player “NSZ-GP9”, που υποστηρίζονται και τα δυο από την πλατφόρμα της Google TV, αρχίζοντας το λανσάρισμα σταδιακά από τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

Οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν αυτές τις συσκευές στην
τηλεόρασή τους μέσω HDMI και να παρακολουθήσουν χωρίς διακοπή, τηλεοπτικές εκπομπές*1, να απολαύσουν εφαρμογές (apps) αλλά και να σερφάρουν στο διαδίκτυο.

Το νέο τηλεχειριστήριο είναι εφοδιασμένο με ένα touch pad, πλήρες πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, μικρόφωνο για φωνητική εύρεση*2 και αισθητήρα κίνησης 3 κατευθύνσεων συμβατό με βιντεοπαιχνίδια που κάνει την χρήση του απλή και εύκολη.

Το 2010, η Sony παρουσίασε την πρώτη παγκοσμίως*3 HDTV και Blu-ray Disc Player, με υποστήριξη της Google TV (μοντέλα τηλεοράσεων με ενσωματωμένο Blu-ray Disc player). Το νέο Network Media Player και το Blu-ray Disc Player θα είναι διαθέσιμα από το καλοκαίρι του 2012, ξεκινώντας από την Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, ενώ σχεδιάζεται η σταδιακή κυκλοφορία σε άλλες χώρες και περιοχές.

«Ήμασταν οι πρώτοι στο χώρο οι οποίοι κυκλοφορήσαμε προϊόντα βασισμένα στην πλατφόρμα της ‘Google TV’ το 2010. Εκμεταλλευόμενοι το δικό μας ‘know-how’ από την Sony Internet TV, θα προσφέρουμε νέα προϊόντα σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές ενισχύοντας την on line εμπειρία του χρήστη», πρόσθεσε ο Masashi Imamura, Senior Vice President, Corporate Executive, και πρόεδρος του Home Entertainment Business Group, Sony Corporation.

«Επιπλέον, θα δημιουργήσουμε νέες αξίες στην οικιακή ψυχαγωγία ενδυναμώνοντας τη συμβατότητα των προϊόντων Sony Internet Audio & Video με τις τηλεοράσεις BRAVIA, καθώς και με τις υπόλοιπες φορητές συσκευές.»

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νέα μας συνεργασία με τη Sony για την Google TV. Οι καταναλωτές έχουν ήδη αντιδράσει πολύ θετικά στην αναβάθμιση του λογισμικού της Google TV του περασμένου Οκτώβρη, και ανυπομονούμε να διαθέσουμε στην αγορά νέες συσκευές σε διάφορες χώρες μέσα στο 2012», δήλωσε ο Mario Queiroz, VP Product Management, Google TV.

Με την πλατφόρμα “Google TV” οι χρήστες μπορούν χωρίς διακοπή να παρακολουθήσουν τηλεοπτικές εκπομπές*1, να απολαύσουν εφαρμογές (apps) αλλά και να σερφάρουν στο διαδίκτυο. Η γρήγορη μηχανή αναζήτησης συγκεντρώνει όλα τα αποτελέσματα αναζήτησης είτε είναι από το πρόγραμμα της τηλεόρασης, είτε είναι περιεχόμενο μέσω διαδικτύου (όπως υλικό από το YouTube™) προβάλλοντάς
τα συγκεντρωμένα στην οθόνη της ΤV σας για εύκολη θέαση.

Επίσης, ιστοσελίδες ή εφαρμογές μπορούν να προβάλλονται ταυτόχρονα στην ίδια οθόνη με την αναμετάδοση του τηλεοπτικού προγράμματος. Ακόμη, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν χιλιάδες εφαρμογές για παιχνίδια, μουσική, σπορ, ειδήσεις και άλλα στο Android™ Market, περιλαμβανομένων 150 περίπου εφαρμογών ειδικά σχεδιασμένων και βελτιστοποιημένων για την τηλεόραση.

Κάντε την ζωή σας εύκολη με το νέο
Keywords
Τυχαία Θέματα