Νέες εικόνες και βίντεο από το Need for Speed: The Run

12:11 9/6/2011 - Πηγή: PC Nea
Το teaser trailer που η Electronic Arts δημοσίευσε στο πλαίσιο της ανακοίνωσης του Need for Speed: The Run δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τα γραφικά και το gameplay του παιχνιδιού. Παράλληλα η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα
βίντεο, τα οποία μας δείχνουν σκηνές από τους αγώνες ταχύτητας κάνοντας παράλληλα μια επίδειξη της Frostbite 2.0 engine (παρμένη από το Battlefield 3).

Το πρώτο trailer "Death from Above" απεικονίζει ένα σύντομο απόσπασμα από το παιχνίδι μαζί με σκηνές από αυτό. Σε αυτό βλέπουμε τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, τον Jack, να έχει τρακάρει με δύο αστυνομικούς και να διαφεύγει με το αμάξι τους. Κάτι που φυσικά δεν γίνεται χωρίς συνέπειες. Έτσι βλέπουμε να το έχει πάρει στο κατόπι ένα ελικόπτερο της αστυνομίας από το όποιο βάλλεται με ένα αυτόματο.

Στο δεύτερo, διάρκειας πάνω από πέντε λεπτά, βίντεο βλέπουμε περισσότερες σκηνές από το παιχνίδι. Εκεί θα δούμε ότι η δράση δεν περιορίζεται μόνο μέσα στο αμάξι καθώς σε κάποιες περιπτώσεις ο οδηγός μπορεί να πάει και με τα πόδια.

Στην παλέτα των αγωνιστικών που μας προσφέρει το παιχνίδι συναντάμε μάρκες πολυτελείες. Όπως Porsche, Shelby, BMW και Audi. Μερικές εικόνες από αυτά δημοσιεύτηκαν στην Ε3 και σας τις επισυνάπτουμε παρακάτω.

Το Need for Speed: The Run θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 17 Νοεμβρίου, ενώ στις ΗΠΑ δύο ημέρες πριν. Οι εκδόσεις για PC, PlayStation 3 και Xbox 360 θα προσφέρουν κι ένα multiplayer mode στο οποίο θα μπορούν να συμμετάσχουν έως δώδεκα παίκτες.

Στα Nintendo Wii και Nintendo 3DS – το τελευταίο φυσικά με ένα 3D mode - δεν θα υπάρχει το multiplayer mode.



Keywords
Τυχαία Θέματα