Νέα Συνεργασία της NewbornWishes με την Safe be-be

06:06 28/1/2012 - Πηγή: PC Nea
H NewbornWishes (www.newbornwishes.com), μια νέα πρωτοποριακή online πλατφόρμα δημιουργίας λίστας δώρων μωρού, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Safebebe, μία καινοτόμα εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του babyproofing, την πρόληψη παιδικών τραυματισμών μέσα από την παροχή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών (www.safebebe.gr).
Η NewbornWishes
με σεβασμό στη μητέρα και τις ανάγκες της, συνεχίζει να επιλέγει καταξιωμένους συνεργάτες στο χώρο των βρεφικών και παιδικών προϊόντων και υπηρεσιών, διατηρώντας έναν χαρακτήρα μοναδικότητας σε επίπεδο προϊοντικής προσφερόμενης αξίας. Η Safebebe τα τελευταία δύο χρόνια προσφέρει υπηρεσίες μελέτης, εγκατάστασης και εξοπλισμού χώρων, προκειμένου αυτοί να είναι ασφαλείς για μια οικογένεια με μικρά παιδιά.

Η NewbornWishes επέλεξε να προσθέσει στην γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρει αυτήν την καινοτόμα αλλά ουσιαστική για την ασφάλεια και ανάπτυξη του μωρού υπηρεσία, που συνοδεύεται από τα σχετικά προϊόντα, έχοντας ως κύριο μέλημα της την αξιοπιστία αλλά και τον επαγγελματισμό απέναντι στο σημαντικό ζήτημα της ασφαλούς ανάπτυξης ενός μωρού.

Πρόκειται για μια υπηρεσία που μπορεί να χρησιμεύσει και σαν μια πρωτότυπη ιδέα δώρου που πολλές μαμάδες με ευχαρίστηση θα περιελάμβαναν στη λίστα δώρων τους, δεδομένου ότι η μείωση της πιθανότητας να συμβεί ένα παιδικό ατύχημα είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Όπως δήλωσε η Μυρτώ Παπαθάνου, ιδρυτής της NewbornWishes, «Η Safebebe είναι μια εταιρεία που προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες babyproofing, και είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη νέα συνεργασία μας μαζί της. Πιστεύουμε ότι οι νέοι γονείς, είναι πλέον πολύ πιο ενημερωμένοι για τα θέματα ασφάλειας και εξοπλίζοντας κατάλληλα τον χώρο τους μπορούν να αισθάνονται πιο ασφαλείς και ήσυχοι.
Με την συνεργασία μας με την Safebebe οι γονείς μπορούν πλέον να λαμβάνουν αυτές τις απαραίτητες υπηρεσίες ασφάλειας του χώρου και ως δώρο, κάτι που θεωρούμε ότι θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τους νέους γονείς.

Αποτελεί δέσμευση για εμάς στην NewbornWishes η επέκταση παροχής μοναδικών, ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από εταιρείες που σέβονται και με την επιχειρηματική τους δραστηριότητα «υπηρετούν» τους γονείς, το παιδί αλλά και το περιβάλλον τους.»

Από την πλευρά της, η Κέλλυ Γιαννάκη, συνιδρυτής και υπεύθυνη Μάρκετινγκ της Safebebe, δήλωσε «Τα πακέτα υπηρεσιών που δημιουργήσαμε για την NewbornWishes αποτελούν ένα μοναδικό μείγμα προϊόντων και υπηρεσιών, που κατά τη γνώμη μας αποτελούν τις πρώτες κατά προτεραιότητα δράσεις babyproofing που πρέπει να γίνουν σε ένα σπίτι με μικρά παιδιά.
Η αναβάθμιση από πλευράς παιδικής ασφάλειας του μπάνιου, της κουζίνας αλλά και άλλων χώρων του σπιτιού, είναι κάτι που θα βοηθήσει ουσιαστικά τους νέους γονείς να αποβάλουν το άγχος που δημιουργεί η πιθανότητα ενός παιδικού τραυματισμού, σε έναν χώρο που δεν έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για παιδιά.
Πιστεύουμε ότι τα πακέτα που δημιουργήσαμε απαντούν σε πραγματικές α
Keywords
Τυχαία Θέματα