Νέα γραφεία και website για την Kommigraphics Design Studio

09:49 31/7/2014 - Πηγή: PC Nea
Τα νέα της γραφεία, αλλά και τη νέα της ιστοσελίδα εγκαινίασε η Kommigraphics Design Studio.

Η KDS, επενδύοντας στη διαρκή ενημέρωση και έρευνα σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και τάσεις, στον πειραματισμό, στην ανταλλαγή γνώσεων και πληροφοριών, προχώρησε στη δημιουργία του νέου website της και στην εγκατάσταση των γραφείων της στου Ψυρρή.

Το
ολοκαίνουριο website σχεδιάστηκε έτσι ώστε να αποπνέει τη δημιουργικότητα, αλλά και τον αληθινό χαρακτήρα του γραφείου. Χαρακτηρίζεται από εύκολη και φιλική πλοήγηση. Ακολουθεί τις τάσεις του σύγχρονου web design, αλλά και τις πιο πρωτοποριακές τεχνολογικά, καθώς είναι συμβατό με όλες τις αναλύσεις οθονών, smartphones και tablets (responsive).

Η γειτονιά του Ψυρρή επιλέχθηκε ως η νέα έδρα της KDS γιατί είναι μία γειτονιά που έχει πολλές ιστορίες να διηγηθεί, μέσα από την αρχιτεκτονική συνύπαρξη παλαιών και σύγχρονων κτισμάτων, αλλά και τη δράση κινημάτων και πρωτοβουλιών.

Η KDS είναι ένα βραβευμένο Γραφείο Οπτικής Επικοινωνίας, με έδρα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και με συνεργασίες ανά την Ελλάδα, αλλά και εκτός ελληνικών συνόρων (Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Αμερική, Ασία).
Keywords
Τυχαία Θέματα