Μεγάλο ενδιαφέρον για την τεχνολογία της B3D στην έκθεση ΚΕΜ Franchise

10:27 20/11/2014 - Πηγή: PC Nea
Η B3D συμμετείχε στην έκθεση ΚΕΜ Franchise που πραγματοποιήθηκε στις 14-16 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, όπου η εταιρεία συνάντησε αρκετούς δυνητικούς συνεργάτες και βρίσκεται πολύ κοντά στη σύναψη συμφωνίας για δικαιόχρηση (franchise) της τεχνολογίας που προσφέρει η εταιρεία.

Πιο συγκεκριμένα, η Β3D αναμένεται
να ανακοινώσει τις πρώτες συνεργασίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, εισάγοντας με αυτό τον τρόπο την επαναστατική 3D τεχνολογία και στην περιφέρεια. Αρχικά το πλάνο επέκτασης θα ξεκινήσει με τις πόλεις Τρίκαλα και Λάρισα και εντός του έτους θα ανακοινωθούν και νέες συνεργασίες σε Ελλάδα και Κύπρο.

'Ηδη η B3D προχώρησε σε αποκλειστική συνεργασία στην πόλη των Τρικάλων, όπου την περίοδο των Χριστουγέννων λειτουργεί, από 28 Νοεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου, “Ο ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ”, το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας. Εντός του πάρκου θα είναι διαθέσιμοι 2 scanners (μέσω συνεργαζόμενης επιχείρησης) όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το 3D ομοίωμά τους σε ελάχιστο χρόνο.

Ο Operations Manager της B3D, κ. Περικλής Γαλανάκης δήλωσε σχετικά: “ Η αποκλειστική, για την Ελληνική και Κυπριακή αγορά, τεχνολογία που προσφέρει η B3D, του 3D scanning & printing, έχει τύχει μεγάλου ενδιαφέροντος και αποδοχής από τον επιχειρηματικό κόσμο κατά τη διάρκεια της KEM FRANCHISE. Ευελπιστούμε σύντομα να μπορούμε να προσφέρουμε την 3D τεχνολογία σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.”
Keywords
Τυχαία Θέματα