Μεγάλα γενέθλια για τα Media Markt Φαλήρου και Αργυρούπολης

20:20 22/3/2011 - Πηγή: PC Nea
Τα καταστήματα Media Markt, έχοντας συμπληρώσει πάνω από 5 χρόνια παρουσίας στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και περισσότερα από 4 χρόνια στην περιοχή της Αργυρούπολης, γιορτάζουν με μεγάλες προσφορές για τους φίλους τους.

Και τα δύο καταστήματα μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα από την έναρξη λειτουργίας τους, ανέπτυξαν μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με το ελληνικό κοινό, το οποίο εκτίμησε τις υψηλής ποιότητας
παρεχόμενες υπηρεσίες, αλλά και τις εξαιρετικές προσφορές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η Media Markt, θέλοντας να ευχαριστήσει τους φίλους της, πραγματοποιεί από τις 17 έως και τις 24 Μαρτίου εβδομάδα μεγάλων προσφορών στα δύο αυτά καταστήματα.

Εισερχόμενη στην ελληνική αγορά τον Νοέμβριο του 2005, η Media Markt έδωσε τη δυνατότητα στους έλληνες καταναλωτές να γνωρίσουν μια νέα μοναδική εμπειρία εμπορικού χώρου. Κάθε κατάστημα της Media Markt διαθέτει εκτενείς χώρους και προσφέρει μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων, τα οποία εκτίθενται τμηματικά, με τρόπο που διευκολύνει ιδιαίτερα τον επισκέπτη στην αναζήτηση.

Με ανταγωνιστικές τιμές, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, η Media Markt βρίσκεται σταθερά κοντά στον έλληνα καταναλωτή, κατανοώντας τις επιθυμίες του και αναβαθμίζοντας διαρκώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες της.




ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα