Και εγένετο HP Solution Center

14:11 9/4/2014 - Πηγή: PC Nea
Χθες έγινε στην Αθήνα η παρουσίαση του νέου Solution Center της ΗΡ, το οποίο έχει ως στόχο την παρουσίαση ολοκληρωμένων επιχειρηματικών λύσεων σε προϊόντα Πληροφορικής και επικοινωνίας.

Την παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών της ανέλαβαν οι : Κάτια Νικηταΐδου (General Manager, Greece & Cyprus), Χαρίτα Φραγκούλη (Printing Systems Category Manager), Γιώργος Ρούππας (Personal Computers Category Manager), Παναγιώτης Βελισσαρίου (LFP Business
Development Manager) και Στέφανος Γιουρέλης (Managing Director, Greece & Africa), καθώς και ο Andre Bodson (Vice President & General Manager, Middle East, Mediterranean & Africa) που ως επίσημος προσκεκλημένος έδωσε τον απαιτούμενο τόνο στην συζήτηση και προετοίμασε το έδαφος για λεπτομερέστερη ανάλυση.

Από συστήματα για τους κλάδους φιλοξενίας και λιανικής πώλησης (όπως το «all-in-one» μοντέλο 7100 του RP7 Retail System) έως τα Touch full HD Digital Signage Monitors των 42″ με το λογισμικό Re-Sign (τα οποία προσφέρουν στους επισκέπτες και τους συνεργάτες της άμεση ενημέρωση για ποικίλα θέματα όπως προβολή νέων προϊόντων και λύσεων, προβολή λογισμικού, αναλωσίμων, δράσεων και εταιρικών νέων).

Aπό τα νέα φορητά συστήματα όπως το εντυπωσιακό HP Spectre 13 Pro (Ultrabook με πάχος στα 15 mm και Intel Core επεξεργαστές 4ης γενιάς) μέχρι τα Flexible Thin Clients και τα συστήματα LaserJet και Designjet (με την cloud πλατφόρμα ePrint & Share), το φάσμα των υλοποιήσεων της ΗΡ καλύπτει κάθε επιχειρηματικό τομέα, μεγάλο ή μικρό.

Εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογίες ισχύος και απόδοσης – όπως οι επεξεργαστές Intel Core 4ης γενιάς (i7 4500U, i5-4200U με Intel HD 4400), πάχος 15 mm και βάρος 1,5 kg, οθόνη αφής BrightView FHD UWVA 13,3″ - με οπισθοφωτισμό LED - 1920×1080 αλλά και BrightView QHD UWVA 13,3″ στα 2560×1440, το HP Spectre 13 Pro εντυπωσιάζει τόσο από πλευράς επιδόσεων αλλά και σχεδιαστικά. Με έως 8 GB 1600 MHz SDRAM DDR3L, δίσκους SSD M.2 στα 128~256 GB αλλά και μπαταρία στις 51 WHr, καλύπτει κάθε απαιτητικό χρήστη.

Το ίδιο και η σειρά Workstation «Z» που φιλοδοξεί να περάσει από τα εταιρικά και αρχιτεκτονικά γραφεία στα δωμάτια των φιλόδοξων gamers, ολοκληρωμένα και «tool-less» συστήματα με δυνατότητες διαμόρφωσης – όπως πολυπύρηνους Intel Xeon επεξεργαστές, άφθονα GB μνήμης RAM και κάρτες γραφικών AMD FirePro/NVIDIA Quadro – συνοδευόμενα από τις υψηλών επιδόσεων οθόνες DreamColor.

Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στις δυνατότητες των νέων εκτυπωτικών συστημάτων – μεσαίας και μεγάλης κλίμακας – με ενσωματωμένο OCR, πολλαπλές επιλογές σάρωσης, εκτύπωσης, στην ισχυρή κρυπτογράφηση η οποία συμβάλλει στην ασφάλεια των ευαίσθητων δεδομένων που είτε βρίσκονται αποθηκευμένα στον MFP (Multifunction printer) είτε μεταφέρονται μέσω του δικτύου, όπως και στην εξαιρετική οικονομία των αναλωσίμων.

FNM
Keywords
Τυχαία Θέματα