Ημιτελικοί Κυπέλλου Ελλάδας & τελικός Copa del Rey μόνο στον ΟΤΕ TV

02:19 10/4/2014 - Πηγή: PC Nea
Κορυφαίο αθλητικό θέαμα, με τους επαναληπτικούς ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, Παναθηναϊκός-ΟΦΗ και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός τη Μ. Τετάρτη 16 Απριλίου, αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα την ίδια μέρα στο «Λα Μεστάγια» της Βαλένθια, θα απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στα κανάλια OTE SPORT.

Πλούσιες
οι επιλογές και στα κινηματογραφικά κανάλια καθώς και την υπηρεσία ΟΤΕ Cinema on Demand, όπου κάνουν πρεμιέρα το blockbuster της Marvel Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος με τους Κρις Χέμγουορθ, Νάταλι Πόρτμαν, Άντονι Χόπκινς και Τομ Χίντλστον, το βιογραφικό δράμα Diana με την Ναόμι Γουάτς, το ατμοσφαιρικό θρίλερ με τις Σάοιρς Ρόναν και Τζέμα Άρτερτον Αιωνιότητα του Νιλ Τζόρνταν και το επικό δράμα Moonfleet.

Ξεχωρίζουμε ακόμη τα αγαπημένα Το Βιβλίο της Ζούγκλας, Η Λαίδη και ο Αλήτης, Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας και τα sequels τους από τη συλλογή Diamond της Disney, που θα προβληθούν σε υψηλή ευκρίνεια τη Μ. Εβδομάδα στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, ενώ δεν θα χάσουμε τα 2014 MTV Movie Awards που θα προβληθούν τη Μ. Δευτέρα στο κανάλι MTV.

Και φυσικά, δεν θα χάσουμε τη βραβευμένη με BAFTA μουσική βιογραφία του Ίαν Σόφτλεϊ Backbeat για τη ζωή των Beatles, τη Μ. Τρίτη 15 Απριλίου στο OTE CINEMA 2, στο πλαίσιο του αφιερώματος CINEMA ROCKS.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΤΕ TV στο: http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/programm/adsl
Keywords
Τυχαία Θέματα