Η νέα εποχή NOKIA έρχεται στα καταστήματα Κωτσόβολος

21:22 1/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Το 2012 μπαίνει δυνατά για τη Νokia, η οποία «επιστρέφει» με ενθουσιασμό στην κατηγορία των Smartphones. Το νέο Nokia Lumia 800 έφτασε στην Ελλάδα και τα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ το υποδέχονται, δίνοντας μοναδικές επιλογές σε όλους τους καταναλωτές θέλουν να το αποκτήσουν.
Το πρώτο έξυπνο κινητό τηλέφωνο της σειράς NOKIA
LUMIA είναι μια πανίσχυρη αλλά και διασκεδαστική συσκευή που τρέχει στην τελευταία έκδοση 7.5 mango της πλατφόρμας Windows Phone.

Τα δυνατά του σημεία είναι χωρίς αμφιβολία, οι εκπληκτικές δυνατότητες φωτογράφισης (με οπτικά μέρη Carl Zeiss) κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, τα χιλιάδες applications και οι μοναδικές δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης που το κάνουν ιδανικό για όσους θέλουν να είναι πάντα συνδεδεμένοι στα αγαπημένο τους Social Networks.

Μέρα-νύχτα το στιλ και η διασκέδαση πάει «πακέτο» με το Nokia Lumia 800 που διαθέτει εξαιρετικό design και μοναδικά χρώματα (μαύρο, βαθύ μπλε & ματζέντα). Ταυτόχρονα μπορεί να «οδηγήσει» την παρέα παντού χάρη στη δυνατότητα του να μετατρέπεται σε ένα πραγματικό πλοηγό GPS για το αυτοκίνητο με δωρεάν, turn-by-turn οδηγίες με το Nokia Drive!

Η Νο1 Αλυσίδα Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών προσφέρει αποκλειστικές επιλογές απόκτησης για το εκπληκτικό NOKIA LUMIA 800 σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων της καθώς και στο www.kotsovolos.gr.

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν τώρα το νέο Smartphone της Φινλανδικής εταιρείας με 24 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας ή 24 δόσεις ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και οι τόκοι χάρισμα.

Φυσικά, μόνο στην Κωτσόβολος, υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης της συσκευής με επιδότηση μέσω νέας σύνδεσης ή ανανέωσης συμβολαίου σε οποιοδήποτε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας επιλέξετε (Cosmote, Vodafone, Wind).

Με αφορμή την αποκλειστική διάθεση του NOKIA LUMIA 800 από τα καταστήματα Κωτσόβολος και το www.kotsovolos.gr ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe, δήλωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το ότι το κινητό τηλέφωνο που ανοίγει τη νέα εποχή της NOKIA στα Smartphones διατίθεται στο δίκτυο μας και ότι ταυτόχρονα δίνουμε αποκλειστικά στους καταναλωτές τόσες ευέλικτες επιλογές για να το αποκτήσουν. Το NOKIA LUMIA 800 είναι πραγματικά ένα μοναδικό κινητό τηλέφωνο που συνδυάζει απόλυτα το design με την κορυφαία τεχνολογία και την πλατφόρμα Windows Phone. Καλούμε όλους τους φίλους μας να έρθουν σήμερα κιόλας να το γνωρίσουν στην ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και να το αποκτήσουν εύκολα με όποιο τρόπο επιθυμούν».

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Αναζητήσεις
nokia xl κωτσοβολος, koysobolos kinita nokia
Τυχαία Θέματα