Η Κάτια Νικηταΐδου επικεφαλής του Printing & Personal Systems Group της HP

02:59 12/6/2012 - Πηγή: PC Nea
H Κάτια Νικηταΐδου είναι η νέα Γενική Διευθύντρια του Printing & Personal Systems Group της HP για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Κάτια Νικηταΐδου εντάχθηκε στο δυναμικό της HP το 1984, ενώ μέχρι σήμερα ηγούταν του Personal Systems Group, για την Ελλάδα
και την Κύπρο.

Η νέα, πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση στη δομή της εταιρίας πραγματοποιείται σύμφωνα με την πρόσφατη, παγκόσμια στρατηγική αναδιοργάνωση της HP, με στόχο να βελτιώσει τις λειτουργίες της και την ανάπτυξη όλων των προϊόντων και υπηρεσιών της. Σύμφωνα με το πλάνο αυτό, το Imaging & Printing Group (μονάδα απεικόνισης και εκτύπωσης) και το Personal Systems Group (μονάδα προσωπικών υπολογιστών) ενοποιούνται σε μία ενιαία μονάδα, με την ονομασία Printing & Personal Systems Group (PPS).

«Η δημιουργία του Printing and Personal Systems Group (PPS) μας δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσουμε τις ανάγκες τις αγοράς με πιο απλό και ολοκληρωμένο τρόπο. Σκοπός μας είναι να απλοποιήσουμε τις διαδικασίες, να διευρήνουμε το χαρτοφυλάκιο καινοτόμων, υψηλής ποιότητας και αξιόπιστων λύσεων, να εξασφαλίσουμε την καλύτερη εικόνα και εμπειρία στον καταναλωτή και τη δυναμική της μίας, ενιαίας HP», αναφέρει η κ. Νικηταΐδου.

Με τη νέα οργανωτική δομή, η εταιρία μπορεί να επενδύσει σε πόρους που θα επιταχύνουν τη δημιουργία καινοτομιών. Με ένα ενοποιημένο χαρτοφυλάκιο αξιόπιστων εκτυπωτικών λύσεων και υψηλής ποιότητας, σύγχρονων υπολογιστών, η HP θέτει ως προτεραιότητα τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των πελατών της.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.grdon't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα