Η Vodafone συγχαίρει την ομάδα του Ολυμπιακού

01:25 2/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Vodafone, Υπερήφανος Χορηγός της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, συγχαίρει την ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2010 – 2011.


Η Vodafone είχε χθες τη χαρά να τιμήσει όλους τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό team της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός
σε ένδειξη εκτίμησης των προσπαθειών και του αποτελέσματος της κατάκτησης του τίτλου του πρωταθλητή. Στη ζεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στου Ρέντη, η Vodafone προσέφερε σε καθένα ξεχωριστά από ένα smartphone συγχαίροντας τους συντελεστές τις μεγάλης επιτυχίας.

Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με δηλώσεις τους αναφέρθηκαν στην επιτυχημένη χρονιά που είχαν ενώ δε παρέλειψαν να θέσουν και τους στόχους για τη χρονιά που έρχεται.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, δήλωσε: «Είμαστε μια ομάδα που έχει ποιότητα και διάρκεια τον περισσότερο χρόνο. Δείξαμε από την αρχή ότι θέλουμε αυτό το πρωτάθλημα. Αν και η ομάδα ήταν πολύ καινούρια, είχαμε την ποιότητα και το δυναμισμό για να μπορέσουμε να πάρουμε τον τίτλο.»

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ, με τη σειρά του, δήλωσε: «Ήμασταν πολύ καλοί κάθε εβδομάδα σε κάθε αγωνιστική παίζοντας καλή άμυνα ενώ είχαμε και τη συμβολή νέων παικτών οι οποίοι πρόσθεσαν ταχύτητα στην ομάδα…. Αναφορικά με το Champions League, ο στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα να πρωταγωνιστεί και από τη στιγμή που είμαστε στους ομίλους μπορούμε ενδεχομένως να κάνουμε κάτι καλύτερο.»

Ο Αριελ Ιμπαγάσα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από 12 χρόνια στην Ισπανία ήρθα στην Ελλάδα και για πρώτη φορά παίρνω έναν τίτλο. Η ομάδα θα πρέπει να συνεχίζει να παίζει για να κερδίζει και να ευχαριστεί τον κόσμο της που γεμίζει το γήπεδο.»

Ο Νταβίντ Φουστέρ δήλωσε: «Φέτος η ομάδα δούλεψε πάρα πολύ έχοντας πάρει βαθμούς από πολύ δύσκολες έδρες. Μέσα στην έδρα μας ήμασταν πολύ σίγουροι και δυνατοί παίζοντας καλά με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.»



ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα