Η PROFILE χορηγεί τα PAM Αwards 2013 στο Λονδίνο

15:18 26/2/2013 - Πηγή: PC Nea
Η PROFILE, ηγέτιδα εταιρεία χρηματοοικονομικού λογισμικού, χορηγεί τα PAM Awards στο Λονδίνο, τα οποία οργανώνονται από τον ομώνυμο κορυφαίο οργανισμό νέων και ανάλυσης για τη διεθνή επενδυτική αγορά. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Dorchester Hotel, Park Lane, με προσκεκλημένη την ελίτ της διεθνούς επενδυτικής και τραπεζικής αγοράς.

Τα PAM Awards
αποτελούν την επιτομή της διάκρισης για την επενδυτική αγορά της Αγγλίας. Αναγνωρίζουν τα επιτεύγματα των επαγγελματιών επενδυτών για τη χρονιά που πέρασε και αντιπροσωπεύουν μια ιδανική ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων με τη διακεκριμένη επενδυτική και τραπεζική κοινότητα της χώρας.

Στo πλαίσιo της επιτυχημένης επέκτασης των δραστηριοτήτων της στη χώρα, με την απόκτηση τοπικών πελατών στον τομέα του fund και asset management, η PROFILE υποστηρίζει την κορυφαία αυτή εκδήλωση του κλάδου, στην οποία, θα απονείμει το βραβείο “Investment Product or Service Innovation”. Η εταιρεία εδραιώνει δυναμικά την παρουσία της στη χώρα, προσφέροντας ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά εξυπηρέτησης πελατών και παραμετροποιήσιμες λύσεις για τις απαιτήσεις του χρηματοπιστωτικού τομέα.

Η εκδήλωση θα συμβάλλει στην ανάδειξη του IMSplus, της ολοκληρωμένης επενδυτικής πλατφόρμας που αναπτύσσει η εταιρεία με λύσεις Private Wealth Management, Personal Banking, Asset και Fund Management στην βρετανική αγορά. Η πλατφόρμα IMSplus έχει σημαντικό αριθμό επιτυχημένων εγκαταστάσεων διεθνώς, λόγω της πλούσιας λειτουργικότητας, ευελιξίας και προσαρμοστικότητας που προσφέρει στις απαιτήσεις των Τραπεζών και των Επενδυτικών Εταιρειών.

Το IMSplus βελτιώνει σημαντικά την παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες, ενώ συμβάλει στη μείωση του χρόνου, του κινδύνου και του κόστους λειτουργίας. Σημαντικό επίτευγμα στην πορεία εξέλιξης του προϊόντος αποτελεί το IMSplus Mobility, ένα ιδανικό εργαλείο για τον σύγχρονο επενδυτή (επαγγελματία ή ιδιώτη) που επιτρέπει πλήρη παρακολούθηση και αποτίμηση των χαρτοφυλακίων του, με αναφορές και αναλύσεις καθώς και πλούσια λειτουργικότητα για ολοκληρωμένη διαχείριση επενδύσεων από μια κινητή συσκευή.

«Με ιδιαίτερη χαρά θα απονείμουμε τo βραβείο για το πιο καινοτόμο επενδυτικό προϊόν ή υπηρεσία της χρονιάς στον κορυφαίο επαγγελματία του χώρου αναγνωρίζοντας το εξαιρετικό έργο του και με την ευχή για εξίσου δυναμική συνέχεια. Με τη συμμετοχή της, η PROFILE χαιρετίζει τις εταιρείες που διακρίνονται και καινοτομούν στο κλάδο ενώ παράλληλα της δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσει τα καινοτόμα συστήματα που αναπτύσσει, και τα οποία προσφέρουν μετρήσιμη αποδοτικότητα. Έναν παράγοντα ιδιαίτερα σημαντικό στις εποχές που διανύουμε.» δήλωσε ο κ. Χαράλαμπος Στασινόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της PROFILE.
Keywords
Τυχαία Θέματα