Η Malaysia U Mobile εμπιστεύεται την Ericsson

11:52 9/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Η U Mobile Sdn Bhd, ο πάροχος υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών στη Μαλαισία, ανακοίνωσε ότι έχει υπογράψει πενταετή συμφωνία για τη ‘μεταφορά’ του συστήματος υποστήριξης (BSS), και για Υπηρεσίες Διαχείρισης με την Ericsson . Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η πλήρης αρχιτεκτονική των συστημάτων υποστήριξης της U Mobile, θα μεταφερθεί σε συγκλίνον περιβάλλον πραγματικού χρόνου.
Η πενταετής συμφωνία για
Υπηρεσίες Διαχείρισης θα επιτρέψει στη U Mobile να εστιάσει τις προσπάθειές της στην ανάπτυξη προϊόντων και ταυτόχρονα να έχει καλύτερη εικόνα και μεγαλύτερο έλεγχο του κεφαλαίου και των εξόδων λειτουργίας της. Με την ολοκλήρωση της μεταφοράς, η U Mobile θα γίνει ο πρώτος πάροχος στη Μαλαισία που θα προσφέρει πλήρη συγκλίνουσα υποστήριξη στους συνδρομητές της και περισσότερο καινοτόμες υπηρεσίες.

Η συγκλίνουσα λύση φόρτισης, βασισμένη στο Σύστημα Φόρτισης της Ericsson και του BSCS ΙΧ, θα αναπτυχθεί και θα ενσωματωθεί στην υπάρχουσα υποδομή της U Mobile. Αξιοποιώντας το νέο σύστημα υποστήριξης, η U Mobile θα επεκτείνει τις μοναδικές υπηρεσίες της, όπως ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο, ομαδοποίηση προϊόντων και υπηρεσιών, έλεγχος κόστους σε πραγματικό χρόνο για συνδρομητές συμβολαίου, εξατομίκευση συνδρομητών και ευέλικτη mobile πληρωμή, υπηρεσίες που θα αποτελέσουν το διαφοροποιό στοιχείο U Mobile στην αγορά της Μαλαισίας.

Περισσότεροι από 1 εκατομμύριο U Mobile πελάτες καρτοκινητής, συμβολαίου και hybrid σύντομα θα ενσωματωθούν στη νέα πλατφόρμα. Μέχρι τότε, οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο και ταυτόχρονα, η U Mobile θα είναι σε θέση να σχεδιάσει και να προσφέρει νέες λύσεις σε πραγματικό χρόνο και σύμφωνα με τις επιθυμίες των συνδρομητών της.

Ο Kaizad Heerjee, CEO της U Mobile, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Ericsson. Με την εξειδίκευση τους στην παροχή σύνθετων έργων μεταφοράς και convergent-ready αρχιτεκτονικής, η U Mobile θα πραγματοποιήσει μια πλήρης και εκσυγχρονισμένη αρχιτεκτονική για χρέωση που τελικά θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε στους συνδρομητές μας περισσότερο εξατομικευμένα προϊόντα και, ως εκ τούτου, ποιοτική εμπειρία για το χρήστη».

Ο Janne Laitala, Επικεφαλής της Ericsson για τη Μαλαισία και τη Σρι Λάνκα, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τη συνεργασία μας σχετικά με την U Mobile, μέσω της οποίας θα φέρουμε πλήρεις συστήματα υποστήριξης για την επιχείρηση, τους πελάτες και τους συνδρομητές της. Οι πελάτες της U Mobile θα είναι σε θέση να απολαύσουν νέες και μοναδικές προσφορές και μια ακόμα καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών».

Η Ericsson θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, ανάπτυξη, σχεδιασμό, εγκατάσταση και ολοκλήρωση των συστημάτων της λύσης πληρωμής, καθώς και Υπηρεσίες Διαχείρισης.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα