Η Lancom στο Virtualization & Cloud Computing Forum 2012

20:31 25/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Lancom, ο πρώτος επίσημος VMware Service Provider στην Ελλάδα, συμμετέχει ενεργά στο Virtualization & Cloud Computing Forum 2012, στηρίζοντας ταυτόχρονα την όλη προσπάθεια ως χορηγός ανάμεσα σε άλλα μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως VMware, Cisco, HP, IBM
και Symantec.
Το Virtualization & Cloud Computing Forum 2012 είναι το πιο σημαντικό συνέδριο γύρω από τις καινοτομίες του virtualization και του cloud computing, φιλοξενώντας τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου με ομιλίες, παρουσιάσεις και ενδιαφέροντα labs. Έχοντας καταστεί πλέον θεσμός στον χώρο της πληροφορικής, διοργανώνεται φέτος για 5η φορά από την Performance, με την υποστήριξη της VMware.

Με δεδομένο το ευμετάβλητο οικονομικό περιβάλλον των τελευταίων χρόνων, η σημασία του φετινού Virtualization & Cloud Computing Forum είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Με όλες τις τεχνολογίες να έχουν πια ωριμάσει, ολοένα και περισσότερες νέες υπηρεσίες και προϊόντα προστίθενται πλέον στη φαρέτρα των IT professionals. Οι λύσεις “as a service” κερδίζουν συνεχώς έδαφος στην αγορά, λόγω και της οικονομίας κλίμακας που επιτυγχάνουν, με αποτέλεσμα την συρρίκνωση των εξόδων.

Η Lancom σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το πλέον εξειδικευμένο συνέδριο για το cloud computing στην Ελλάδα, την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ στον Κεραμεικό. Διαθέτοντας βαθιά εξειδίκευση στο cloud computing και ως το πλέον αναπτυσσόμενο ελληνικό cloud datacenter, η Lancom θα έχει τη χαρά να σας παρουσιάσει όλες τις σχετικές λύσεις γύρω από το virtualization και το cloud computing.

Μάθετε πώς μπορείτε να επιτύχετε την αποδοτικότερη αξιοποίηση όλων των company resources και κατά συνέπεια την δραματική μείωση του κόστους της εταιρίας σας, ανεξάρτητα από το μέγεθός της.

Τα δεδομένα στον χώρο της πληροφορικής μεταβάλλονται συνεχώς και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η σύγχρονη επιχείρηση είναι πραγματικά μεγάλες. Έννοιες όπως virtualization, cloud computing, high availability, business continuity και disaster recovery, θέτουν νέα δεδομένα στην αγορά, δίνοντας πραγματικές διεξόδους σε παραδοσιακά προβλήματα.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα