Η LG δίνει πνοή στο motto “Life’s Good”

20:14 13/12/2012 - Πηγή: PC Nea
Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα online καμπάνια Life’s Good, στην οποία συμμετέχουν ο Little Psy, ενώ τη μουσική έχει επιμεληθεί το καναδέζικο συγκρότημα “The Moffatts”.
Χρησιμοποιώντας καινοτόμα online τεχνολογία, οι συμμετέχοντες μπορούν να δημιουργήσουν ένα προσαρμοσμένο μουσικό video
με τα δικά τους ονόματα και τις δικές τους φωτογραφίες.

Στην καμπάνια συμμετέχει ο Min-woo Hwang, γνωστός παγκοσμίως ως ο Little Psy. Ο Hwang έγινε διάσημος ως ο μικρός χορευτής που εμφανίζεται στην αρχή του mega-hit μουσικού video Gangnam Style, το οποίο κατέχει το Guinness World Record ως το πιο αγαπημένο video στο YouTube, με πάνω από 920 εκ views! Στην καμπάνια συμμετέχουν επίσης οι The Moffatts, το διάσημο καναδέζικο pop/rock συγκρότημα.

«Με τις εξελίξεις της παγκόσμιας οικονομίας να επηρεάζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη στιγμή να φτιάξουμε τη διάθεση των ανθρώπων τώρα που πλησιάζει η περίοδος των γιορτών», δήλωσε η κ. Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics Hellas.

«Η LG ανέπτυξε την καμπάνια αυτή ως ένα μοναδικό ‘κανάλι’ αλληλεπίδρασης με τους καταναλωτές, μ’ ένα μήνυμα που δημιουργήθηκε από τη φιλοσοφία του motto Life’s Good. Συνδυάζοντας την online τεχνολογία με το Social Networking δίνουμε στους fans την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα διασκεδαστικό περιεχόμενο, που θα μπορούν να μοιραστούν με τους φίλους τους και την οικογένειά τους».

Η LG προσφέρει στιγμές ψυχαγωγίας για όλες τις ηλικίες, παρέα με διάσημα παγκόσμια ονόματα γιατί Life’s Good!

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα