Η GE εγκαινιάζει το Παγκόσμιο Κέντρο Λειτουργίας στη Βουδαπέστη

08:42 20/2/2014 - Πηγή: PC Nea
Η GE ανακοίνωσε χθες την έναρξη δραστηριοποίησης του Παγκοσμίου Κέντρου Λειτουργίας, κατά την τελετή των εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε στις νέες, φιλικές προς το περιβάλλον, εγκαταστάσεις της στο Vaci Greens, στη Βουδαπέστη.

Το πρότυπο κέντρο της GE τα εγκαίνια του οποίου τελέσθηκαν από τον Viktor Orbán, Πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, και τον Shane Fitzsimons, Senior Vice President of GE Global
Operations, αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παγκόσμιας στρατηγικής της εταιρείας για την ανάπτυξη καινοτομίας στις παρεχόμενες υπηρεσίες και την απλούστευση των λειτουργιών της. Το κέντρο θα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλες τις μονάδες της GE εντός και εκτός της Ευρώπης.

Με δεδομένη την παρουσία, την ιστορία και τη μεγάλη εμπειρία της GE στην ανάπτυξη κέντρων αριστείας και ταυτόχρονης παροχής υπηρεσιών, στην Ουγγαρία, η Βουδαπέστη αποτελεί την πλέον προτιμώμενη τοποθεσία προκειμένου να υποστηριχθεί το επιχειρηματικό αυτό μοντέλο στην Ευρώπη. «η Ουγγαρία μας προσφέρει πρόσβαση σε κορυφαία ταλέντα και υποδομές από άποψη ποιότητας ενώ η επένδυση σε αυτό το κέντρο, η οποία υποστηρίζεται από την Κυβέρνηση της Ουγγαρίας, θα δημιουργήσει εκατοντάδες θέσεις εργασίας τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο Joerg Bauer, πρόεδρος της GE Ουγγαρίας.

Η GE Global Operations ιδρύθηκε το 2011 με κύριο στόχο την ενδυνάμωση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος της GE και την ενίσχυση της πελατοκεντρικής προσέγγισης μέσα από την απλοποίηση. Αξιοποιώντας την κλίμακα της GE, με την πάροδο του χρόνου, θα φέρει σε επαφή τις ομάδες των ειδικών προσφέροντας ολοκληρωμένες ταυτόχρονες υπηρεσίες και επιτρέποντας στις επιχειρηματικές μονάδες της GE να απελευθερώσουν δυναμικό και πόρους προκειμένου να ανταποκριθούν αποτελεσματικότερα στις ανάγκες των 160 χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται.

Η ενοποίηση των υπηρεσιών καθιστά δυνατή τη διαχείριση της εργασίας σε πολλές χώρες από εξειδικευμένες ομάδες οι οποίες έχουν γνώση της τοπικής διαλέκτου, των κανονισμών και των απαιτήσεων των logistics σε μία συγκεκριμένη τοποθεσία. «Η συγκέντρωση των λειτουργιών μας επιτρέπει τη διαρκή πρόκληση και βελτίωση των διαδικασιών και της αποτελεσματικότητας δημιουργώντας καλύτερες θέσεις εργασίας για τους εργαζομένους μας. Ως εκ τούτου αναμένουμε απλοποίηση των διαδικασιών της GE κάνοντας ταχύτερη και αποδοτικότερη την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πελάτες και αξίας για τους shareholders της εταιρείας», σημείωσε ο Bjorn Bergabo, General Manager των Global Operations της Ευρώπης.

«Η ανακοίνωση αυτή έρχεται σε συνέχεια ενός συνόλου στρατηγικών επενδύσεων που η GE πραγματοποίησε πρόσφατα, για την ενίσχυση των πελατών της προς την κατεύθυνση της αύξησης της αποτελεσματικότητας και της παραγωγικότητας τους, την ανάδειξη της σε πρωτοπόρο στην ανάπτυξη του «Industrial Internet», και την περαιτέρω αναβάθμιση και επέκταση του εύρους των δραστηριοτήτων της στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Η δημιουργία του συγκεκριμένου κέντρου στη Βουδαπέστη αποτελεί ένα επιπλέον βήμα το οποίο αντικατοπτρίζει τη συνεχή αφοσίωση της GE στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών και τη διαρκή ανάπτυξη στην περιοχή» σημειώνει ο Peter Stracar, CEO of GE Central & Eastern Europe.

“H ίδρυση του κέντρου θα δημιουργήσει εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας τα επόμενα χρόνια. Παρ’όλο που η GE θα προσλάβει ταλαντούχους εργαζομένους πρωτίστως από την τοπική περιοχή, τα κορυφαία και πλέον ταλαντούχα στελέχη από την Ουκρανία, την Ελλάδα, τη Ρουμανία και τη Σλοβακία παροτρύνονται ώστε να καταθέσουν αιτήσεις”, σημείωσε ο Joerg Bauer, Πρόεδρος της GE Oυγγαρίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα