Η Ericsson Hellas υποστηρικτής του StartUp Live Athens

11:46 14/11/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Ericsson Hellas έδωσε το παρών, υποστηρίζοντας το STARTUp Live Athens, το οποίο διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου 2011.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, νέοι επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις καινοτόμες επιχειρηματικές τους ιδέες σε εξέχοντα στελέχη της αγοράς. Στο τέλος του τριημέρου, οι καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν.


Ο Τάσος Παγκάκης, Head of Communications Hub North Balkans & South East Mediterranean Ericsson, συμμετείχε στο STARTUp Live Athens ως mentor και μοιράστηκε το όραμα της Ericsson για την υποστήριξη και την προαγωγή των συνεργασιών, της καινοτομίας και των νέων προτύπων μέσω του οράματος της εταιρείας για τη Διαδικτυωμένη Κοινωνία. Στην εκδήλωση, δήλωσε σχετικά:

«Το STARTUp Live αποτελεί πρότυπο για την καινοτόμο επιχειρηματική σκέψη και τη δημιουργικότητα, ειδικά στην Ελλάδα δεδομένου του υφιστάμενου περιβάλλοντος. Τα νέα ταλέντα καλούνται να αγωνιστούν για τη βιωσιμότητα των επιχειρηματικών τους ιδεών. Η Ericsson υποστηρίζει ενεργά το STARTUp Live Athens, μεταφέροντας και τονίζοντας το μήνυμα ότι, σε έναν κόσμο και σε μία αγορά που αλλάζει συνεχώς, μόνο μέσω των νέων και πρωτοποριακών επιχειρηματικών προτύπων μπορεί να επέλθει η αλλαγή στον κόσμο.

Για το λόγο αυτό, καλέσαμε όλους να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, με τη συμμετοχή τους στο STARTUp Live Athens, όπου μοιραστήκαμε ιδέες, δημιουργικότητα και σκέψεις, ώστε να εισέλθουμε σε έναν συναρπαστικό κόσμο νέων επιχειρηματικών ευκαιριών».

Με την παρουσία της στο STARTUp Live Athens, η Ericsson Hellas στηρίζει έμπρακτα τους νέους επιχειρηματίες, δείχνοντας το δρόμο για την ορθή πρακτική εφαρμογή της έρευνας και της ανάπτυξης στο χώρο της τεχνολογίας.

Ενθαρρύνει, επιπλέον, τα νέα μοντέλα επιχειρηματικότητας, οικοδομώντας το νέο οικοσύστημα της Silicon Valley, προωθώντας τα Application Awards, συνεργαζόμενη με παρόχους και τράπεζες για το Mobile Money κ.α..

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα