Η ESET συμμετέχει ως Χορηγός στο 4ο Infocom Security

00:40 9/4/2014 - Πηγή: PC Nea
Η ESET Hellas υποστηρίζει χορηγικά το 4ο Infocom Security, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου 2014 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της, η εταιρία θα πραγματοποιήσει ειδική παρουσίαση με τίτλο «Σύγχρονες Απειλές και Προστασία», με στόχο να ενημερώσει για τις σύγχρονες απειλές που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις, καθώς και για
τους τρόπους και τα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να προστατευθούν από αυτές.
Αναλυτικότερα, οι επισκέπτες του συνεδρίου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους πιο σύγχρονους κινδύνους, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις είναι πιο απειλητικοί από ιούς, trojans, spyware και άλλου είδους κακόβουλου λογισμικού.

Οι επιχειρήσεις καλούνται πλέον να αντιμετωπίσουν απειλές λόγω του μοντέλου Bring Your Own Device, Filecoders ή αλλιώς Cryptolockers, τη λήξη υποστήριξης των Windows XP όπως και ό,τι εμφανιστεί μέσα στο 2014. Το τοπίο της IT ασφάλειας αλλάζει συνεχώς και η σωστή ενημέρωση είναι απαραίτητη για την προστασία των Workstations και των Servers του εταιρικού δικτύου, καθώς και των κινητών συσκευών που έχουν πρόσβαση στα εταιρικά αρχεία.

Καθώς πλέον η ασφάλεια πληροφοριών δεν αποτελεί μια προαιρετική επιλογή, αλλά μία κρίσιμη επιχειρηματική λειτουργία, καλείται να προσαρμοστεί στις σύγχρονες ανάγκες των υποδομών πληροφορικής.

Το 4ο Συνέδριο Infocom Security φιλοδοξεί να αναδείξει ακριβώς τα επιμέρους βήματα που συνιστούν την αλλαγή της στρατηγικής στην ασφάλεια πληροφοριών στο νέο IT περιβάλλον, διερευνώντας πως οι τεχνολογικοί, αλλά και οι ανθρώπινοι πόροι, θα αξιοποιηθούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο προς την κατεύθυνση εντοπισμού και διαχείρισης των κινδύνων. Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα: http://www.infocomsecurity.gr/ .
Keywords
Τυχαία Θέματα