Η Copygraff A.E. γιορτάζει τα 20 χρόνια της

12:14 5/7/2012 - Πηγή: PC Nea
Τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της γιορτάζει φέτος η Copygraff, επίσημος αντιπρόσωπος της Xerox Hellas για τους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Δυτικής Μακεδονίας.
Η φετινή 20η επέτειος της Copygraff, που συμπίπτει με αυτήν των 40 χρόνων παρουσίας της Xerox στην Ελλάδα, σηματοδοτεί παράλληλα και
τα 20 χρόνια συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών: Από την ίδρυσή της, το 1992, μέχρι και σήμερα, η Copygraff μεγάλωσε και εξελίχθηκε με την τεχνολογία Xerox, την οποία χρησιμοποιεί αποκλειστικά για την υποστήριξη των πελατών της.

Η τεχνολογία, όμως, δεν είναι το μόνο κοινό στοιχείο των δύο εταιρειών: Σημαντικότερο και από αυτό είναι το γεγονός ότι οι δύο εταιρείες μοιράζονται το ίδιο όραμα και τους ίδιους στόχους και διέπονται από τις ίδιες αρχές.

Με στόχο τη συνεχή και απόλυτη κάλυψη των αναγκών των πελατών τους με προϊόντα και λύσεις που να συμβαδίζουν με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς, Copygraff και Xerox πορεύονται μαζί 20 χρόνια τώρα με γνώμονα την υποστήριξη των πελατών τους, ακόμη και στις πλέον αντίξοες συγκυρίες, όπως είναι η σημερινή.

Ο κ. Περικλής Κοσμίδης, Γενικός Διευθυντής της Copygraff, σχολίασε σχετικά: «Διατηρώντας πάντα ισχυρούς δεσμούς με τη Xerox Hellas, η Copygraff γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια παρουσίας της στην ιδιαίτερα απαιτητική και δυναμική αγορά της Βόρειας Ελλάδας. Εμείς οι άνθρωποι της Copygraff, γέννημα-θρέμμα οι περισσότεροι της Xerox, μπορούμε σήμερα να υπερηφανευόμαστε για τα 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας της εταιρείας μας, που ήταν συχνά δύσκολα αλλά πάντα δημιουργικά και παραγωγικά, χάρη στη συνεργασία μας με τη Xerox. Θα θέλαμε με αυτήν την αφορμή να την ευχαριστήσουμε, όπως και τους πελάτες μας που μας εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια».
ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.grdon't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα