Η Connectline Α.Ε. στην ημερίδα «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα στην Πράξη»

12:43 12/2/2015 - Πηγή: PC Nea
Η Connectline Α.Ε. συμμετείχε ως χρυσός χορηγός στην ημερίδα «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα στην Πράξη» του Taxheaven.gr. Την εκδήλωση παρακολούθησαν δια ζώσης και μέσω live streaming περισσότεροι από 7.800 επαγγελματίες του χώρου των λογιστών.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, η Connectline παρουσίασε τη νέα πρόταση της SoftOne, το Soft1 Open Enterprise Books,
το οποίο αφορά στη λογιστική διαχείριση σε περιβάλλον cloud. H εφαρμογή αξιοποιεί πλήρως τις προηγμένες τεχνολογίες cloud, αυτοματοποιώντας κάθε πολύπλοκη λογιστική εργασία.

Αναλυτικότερα το Soft1 Open Enterprise Books, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να παρακολουθεί απεριόριστο αριθμό εταιρειών και οικονομικών χρήσεων, να διαχειρίζεται και να υποβάλει ηλεκτρονικά κάθε φορολογικό έντυπο. Με στόχο την μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας των λογιστικών υπηρεσιών, η εφαρμογή εναρμονίζεται πλήρως με την εκάστοτε φορολογική νομοθεσία, προσφέρει άμεση πρόσβαση σε κρίσιμες οικονομικές καταστάσεις και αυτοματοποιεί τη σύνταξη οικονομικών αναφορών (ισολογισμοί, καταστάσεις αποτελεσμάτων χρήσης, P&L).
Η Connectline δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής για περισσότερο από 15 χρόνια και είναι ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης της SoftOne. Προσφέρει, με συνέπεια, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων, στους πελάτες της.

Η ομάδα της Connectline κατέχει μέχρι στιγμής 50 πιστοποιήσεις, σ’ όλες τις θεματικές ενότητες και είναι με διαφορά, ο πρώτος συνεργάτης σε αριθμό πιστοποιήσεων στο δίκτυο συνεργατών της SoftOne.
Keywords
Τυχαία Θέματα