Η Cisco βοηθάει τους συνεργάτες της να εξελιχθούν

00:25 29/3/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Cisco ανακοίνωσε ότι επενδύει σε νέες πρωτοβουλίες στο κανάλι, ώστε να βοηθήσει τους συνεργάτες της να εξελιχθούν για να κεφαλαιοποιήσουν το cloud και να διευρύνουν τις επαγγελματικές υπηρεσίες τους.

Κατά τη διάρκεια του ετήσιου παγκόσμιου συνεδρίου συνεργατών, η Cisco παρουσίασε ένα νέο πρόγραμμα cloud, με στόχο να βοηθήσει τους συνεργάτες
της να επιλέξουν τον ρόλο τους στο cloud και να εξελίξουν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα για να κεφαλαιοποιήσουν την ευκαιρία των πολλών δισεκατομμυρίων που παρουσιάζει η αγορά του cloud.

Για να βοηθήσει τους συνεργάτες της να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους υπηρεσίες και να επιταχύνουν την εξέλιξη στην πώληση ολοκληρωμένων επικοινωνιών και λύσεων Πληροφορικής ή «αρχιτεκτονικής», η Cisco παρουσίασε την πρόσφατη καινοτομία έξυπνων υπηρεσιών, τις Cisco Collaborative Professional Services.

-Το Cisco Cloud Partner Program (CPP) διακρίνεται σε τρία επιμέρους προγράμματα που προσφέρουν στους συνεργάτες την ευελιξία να επιλέξουν τον ρόλο που θέλουν να διαδραματίσουν στην αγορά: Cloud Builder, Cloud Provider και Cloud Services Reseller.

o Cloud Builder: απευθύνεται σε συνεργάτες που σχεδιάζουν και υλοποιούν cloud-ready υποδομή ή ολοκληρωμένα δημόσια ή ιδιωτικά clouds. Το πρόγραμμα ελέγχει την επάρκεια των συνεργατών σε τρεις τομείς της δημιουργίας cloud: Υποδομή, Εφαρμογές Διαχείρισης και Cloud Professional Services.

o Cloud Provider: είναι σχεδιασμένο για συνεργάτες που προσφέρουν στην αγορά υπηρεσίες δημόσιου cloud. Το πρόγραμμα ενισχύει και υποστηρίζει τους παρόχους υπηρεσιών cloud να πουλήσουν το δικό τους εμπορικό σήμα υπηρεσιών cloud υποστηριζόμενων από τη Cisco.

o Cloud Services Reseller: συμπληρώνει το Cloud Provider, καθώς προσφέρει έναν επιπρόσθετο τρόπο πρόσβασης στην αγορά για τον πάροχο υπηρεσιών cloud. Οι Μεταπωλητές Υπηρεσιών Cloud είναι συνεργάτες που είτε μεταπωλούν την “Cisco Powered Service” ενός παρόχου υπηρεσιών cloud είτε χρησιμοποιούν το δικό τους εμπορικό σήμα.

-Τα προγράμματα Cloud Builder και Cloud Provider περιλαμβάνουν εμπορική ονομασία καθώς και υποστήριξη αρχιτεκτονικής αναφοράς, οικονομική υποστήριξη, χρηματοδότηση για ανάπτυξη της αγοράς. Τα οφέλη αυτά συμπληρώνουν εκείνα που οι συνεργάτες απολαμβάνουν ήδη από τη Cisco.

-Για να μειώσει τις δαπάνες των συνεργατών, το πρόγραμμα CPP βασίζεται στις υφιστάμενες πιστοποιήσεις συνεργατών στη Cisco και στο οικοσύστημα συνεργατών της.

Collaborative Professional Services
Οι Collaborative Professional Services (CPS) είναι μία γκάμα υπηρεσιών που συνδυάζουν την εξειδικευμένη τεχνογνωσία της Cisco και τις δυνατότητές της σε χρηματοοικονομικό και μηχανολογικό επίπεδο καθώς και αυτοματισμούς υπηρεσιών, ώστε να βοηθήσουν τους συνεργάτες να επεκτείνουν ή να δημιουργήσουν νέες επαγγελματικές υπηρεσίες.

Οι CPS προσφέρουν σε συνεργάτες της Cisco πολλούς τύπους υπηρεσιών:

o Υπηρεσίες Εκτίμησης: τα εργαλεία λογισμικού βοηθού
Keywords
Τυχαία Θέματα