Η ATC συμμετέχει στη Γενική Συνέλευση των Μεσογειακών Πρακτορείων Ειδήσεων

08:20 7/6/2014 - Πηγή: PC Nea
Η ATC ανακοίνωσε τη πραγματοποίηση μιας εκ των κεντρικών ομιλιών στην Ολομέλεια της 23ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Συμμαχίας Πρακτορείων Ειδήσεων της Μεσογείου (AMAN), που φιλοξενείται στο Alicante της Ισπανίας από 9 – 11 Ιουνίου 2014 .

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η ATC, με όχημα την πλατφόρμα διαχείρισης και διανομής ειδησεογραφικού περιεχομένου newsasset, θα παρουσιάσει την ικανότητά της να υποστηρίξει κάθε πρακτορείο ειδήσεων που επιδιώκει να εκσυγχρονίσει και να αυτοματοποιήσει
τις διαδικασίες σύνταξης ύλης αλλά και το σύνολο των εμπορικών του δραστηριοτήτων ώστε να μειώσει το λειτουργικό του κόστος και να αναπτύξει νέα προϊόντα.

Η πλατφόρμα newsasset Agency καλύπτει πλήρως όλους τους τομείς της παραγωγής ειδήσεων (συμπ. κειμένου, ήχου, εικόνας κ.λπ.) και βελτιώνει τη ροή εργασίας των πρακτορείων. Επιτρέπει τον έλεγχο της δημιουργίας περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο καθώς και την άμεση κι εύκολη σύνθεση «πακέτων» πληροφορίας και την διανομή τους μέσω διάφορων καναλιών (έντυπο, web, mobile, social media), είτε μέσω συνδρομής είτε ελεύθερα, αναλόγως και της εκάστοτε εμπορικής πολιτικής του πρακτορείου ειδήσεων.

Ενσωματώνοντας όλες τις νέες τάσεις του κλάδου, ​​επιτρέπει στους συντάκτες και δημοσιογράφους να εστιάζουν περισσότερο στην ουσία της δουλειάς τους: τη δημιουργία ειδήσεων . Το βραβευμένο αυτό σύστημα βελτιστοποιεί τις επιδόσεις των Πρακτορείων Ειδήσεων παρέχοντας μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για όλες τις ομάδες σύνταξης, ένα κεντρικό περιβάλλον για να διαχειριστούν και να αποθηκεύουν όλα τα πολυμεσικά «περιουσιακά» στοιχεία τους .

Η ATC αναδείχθηκε πρόσφατα νικήτρια του ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού που προκήρυξε το Πρακτορείο Ειδήσεων της Τυνησίας με στόχο την προμήθεια σχετικού συστήματος, ενώ εδώ και χρόνια υποστηρίζει τα Πρακτορεία Ειδήσεων της Ελλάδας, της Πορτογαλίας, της Πολωνίας και της Ρωσίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα