Η APC by Schneider Electric διαθέτει νέες μονάδες υποστήριξης data centers

00:28 14/3/2012 - Πηγή: PC Nea
Η APC by Schneider Electric ανακοίνωσε δύο νέες μονάδες παροχής ισχύος και ψύξης για την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Οι νέες μονάδες προσθέτουν παροχή ισχύος και ψύξης στα κέντρα δεδομένων με βήματα των 500kW, επιτρέποντας έτσι τη σωστή διαστασιολόγηση της φυσικής υποδομής για την κάλυψη των αναγκών του φορτίου IT εξαλείφοντας μια σημαντική αιτία αναποτελεσματικότητας και σπατάλης ενέργειας.

Με τα κορυφαία εμπορικά σήματα της APC
και Uniflair στους τομείς της ισχύος και ψύξης στο χαρτοφυλάκιο της, η Schneider Electric βρίσκεται στην ιδανική θέση να παρέχει γρήγορα, ευέλικτες, εύκολες και προβλέψιμες λύσεις data center.

Οι νέες containerized μονάδες απλουστεύουν τη διαδικασία της κατασκευής κέντρων δεδομένων, εξαλείφοντας την περιττή πολυπλοκότητα και ταυτόχρονα εξοικονομώντας χρόνο, χρήματα και άλλους πόρους που εμπλέκονται στην κατασκευή και ενοποίηση.

Όπως δήλωσε ο Tony Day, Διευθυντής του τμήματος Έργων και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Data Centers της Schneider Electric: «Οι νέες μονάδες αποτελούν ένα βήμα προς την εμπορευματοποίηση της φυσικής υποδομής των Data Centers. Αντί να περιμένουν μήνες, οι πελάτες μας θα είναι σε θέση να εγκαθιστούν πρόσθετη δυναμικότητα σε μερικές μόνο εβδομάδες.
Καθώς μάλιστα η APC by Schneider Electric προσχεδιάζει, διαμορφώνει και δοκιμάζει τις μονάδες πριν την παράδοσή τους, εξασφαλίζεται η αξιοπιστία και απόδοση ενώ η τοποθέτηση στις εταιρικές εγκαταστάσεις καθίσταται πιο απλή και γρήγορη, μειώνοντας ταυτόχρονα τα σχετικά έξοδα αλλά και ο κίνδυνος ανθρώπινου λάθους».

Τα νέα ολοκληρωμένα συστήματα της APC by Schneider Electric αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις που παρουσιάζουν τα κέντρα δεδομένων της σύγχρονης εποχής σε κάθε περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, με λύσεις που είναι:

-Άμεσες – Οι νέες μονάδες είναι πιστοποιημένες και συμμορφώνονται με τα πρότυπα ασφάλειας προσωπικού και φυσικής υποδομής, ενεργειακής απόδοσης και συμβατότητας με αποτέλεσμα ο κύκλος σχεδιασμού να μειώνεται σε εβδομάδες αντί μηνών, η εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία να γίνεται σε λίγες ημέρες αντί να διαρκεί ολόκληρους μήνες, εξαλείφοντας την πολυπλοκότητα.

-Ευέλικτες – Οι νέες μονάδες επιτρέπουν η εγκατάσταση της φυσικής υποδομής να αναπτυχθεί και κλιμακωθεί όπως απαιτείται για να ανταποκριθεί στη ζήτηση καταργώντας έτσι την εκ των προτέρων κατασκευή υποδομών χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι μελλοντικές ανάγκες. Επιπλέον, αυτά τα συστήματα μπορούν να επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής των υπαρχόντων κέντρων δεδομένων, όταν χρειάζονται επαύξηση ισχύος και ψύξης, ενώ μπορούν να μεταφερθούν σε άλλες τοποθεσίες για να χρησιμοποιηθούν εκ νέου, στο τέλος της διάρκειας ζωής κάθε κέντρου δεδομένων.

-Απλές – Η λειτουργία των νέων μονάδων επαληθεύεται στο εργοστασιακό κατασκευής τους και η δοκιμή καλής λειτουργίας δεν γίνεται στο χώρο εγκατάστασης. Έτσι οι μονάδες είναι ρυθμισμένες, ώστε να έχουν τη μέγιστη ενεργεια
Keywords
Τυχαία Θέματα