Έξι βραβεία για την Epson στα IF Product Design Awards 2012

14:59 15/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Ο σχεδιασμός των προϊόντων Epson αναγνωρίστηκε για ακόμα μια φορά από τη σημαντική διοργάνωση iF Product Design Awards 2012 σε επίσημη εκδήλωση στη Γερμανία.
Προϊόντα Epson από όλες τις κατηγορίες διακρίθηκαν και στα φετινά βραβεία και συγκεκριμένα business projectors, εκτυπωτές ετικέτας, αποδείξεων, καρτών επιβίβασης για αεροπορικές
εταιρείες, λιανεμπορίου και φωτογραφιών φέρουν τώρα το λογότυπο iF.
Τα βραβεία iF product design καθιερώθηκαν το 1953 και σήμερα εντάσσονται μεταξύ των πιο σημαντικών βραβείων για καινοτόμο σχεδιασμό προϊόντων. Τα κριτήρια αξιολόγησης περιλαμβάνουν το σχεδιασμό, την ποιότητα, την εργασία, την επιλογή των υλικών, το βαθμό καινοτομίας, το σεβασμό του περιβάλλοντος, τη λειτουργικότητα, την εργονομία, την οπτικοποίηση της χρήσης, την ασφάλεια καθώς και την αξία και το σχεδιασμό του brand συνολικά.

Ο Robert Clark, Vice President, Marketing, Epson Europe, σχολίασε: “Η κατάκτηση αυτών των βραβείων αναδεικνύει όχι μόνο την εξειδίκευση της Epson στη φωτογραφική αγορά που είναι ευρέως γνωστή αλλά και το βάθος και τη συνοχή της σχεδιαστικής τελειότητάς μας σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων.”

Τα βραβευμένα προϊόντα είναι:

LW-300 / 400 - εκτυπωτές ετικέτας οικιακής χρήσης με κομψό σχεδιασμό και εύκολη χρήση. Η βαρύτητα δόθηκε στο μέγεθος και το σχεδιασμό προκειμένου να χωράει το πληκτρολόγιο QWERTY σε μια πολύ μικρή συσκευή.

Σειρά εκτυπωτών οικιακής χρήσης SX – μικροί σε μέγεθος (39% μικρότεροι από όλους τους προηγούμενους εκτυπωτές Epson) ενώ διατηρεί τις βασικές λειτουργίες των πολυμηχανημάτων inkjet. Ο απλός σχεδιασμός χωρίς καμπύλες ταιριάζει σε κάθε σπίτι και το γυαλιστερό του τελείωμα κάνει την εμφάνιση του ιδιαίτερα κομψή.

EB-W02 / W12 – προβολείς χαμηλού κόστους σχεδιασμένοι για επαγγελματική και εκπαιδευτική χρήση. Εκτός της φωτεινότητας των 3,000 lumens, ο προβολέας αυτός διακρίνεται για τον κομψό σχεδιασμό και την εύκολη μεταφορά και εγκατάσταση.

R3000 – φωτογραφικός εκτυπωτής μεγέθους A3+ με πολλά χαρακτηριστικά εύκολα στη χρήση για να ικανοποιεί τις ανάγκες ποικίλων χρηστών: μπροστινός τροφοδότης χαρτιού, μπροστινό πάνελ διαχείρισης, δοχεία μελάνης μεγάλης χωρητικότητας και ευθείες επιφάνειες. Με τον απλό και κομψό σχεδιασμό του ταιριάζει σε όλα τα περιβάλλοντα ενώ παράλληλα έχει αντοχή στη χρήση για πολλά χρόνια.

TM-L500A series – εκτυπωτής καρτών επιβίβασης και ετικετών για αποσκευές ειδικά σχεδιασμένος για αεροδρόμια. Ο εκτυπωτής είναι πολύ μικρός σε μέγεθος, ανθεκτικός και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε μικρούς χώρους. Η οθόνη είναι τοποθετημένη σε σημείο με εύκολη ορατότητα ακόμα και αν ο εκτυπωτής βρίσκεται σε κάποιο ράφι. Το κάλυμμα ανοίγει με ένα άγγιγμα για εύκολη αντικατάσταση του χαρτιού.

TM-H series – εκτυπωτής αποδείξεων ειδικός για ταμεία καταστημάτων λιανικής πώλησης. Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την εξοικονόμηση χρόνου και την ευκολία στη χρήση και τη συντήρηση.
ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.b
Keywords
Τυχαία Θέματα