Έρχεται η νέα γενιά: QlikView.Next

07:28 16/10/2013 - Πηγή: PC Nea
Η QlikTech ανακοίνωσε τη στρατηγική της πορεία ώστε να «ταράξει» την βιομηχανία των BI (Business Intelligence) με την πλατφόρμα νέας γενιάς, η οποία θα επιτρέπει καλύτερη λήψη αποφάσεων. Το QlikView.Next σχεδιάστηκε για να καλύψει τα κενά μεταξύ οπτικοποιημένων ή λύσεων dashboard με τις πολύπλοκες ΒΙ πλατφόρμες που είναι βασισμένες να κάνουν ανάλυση μέσω reports.

Θεμελιώδης προσέγγιση του QlikView Natural AnalyticsTM είναι η επόμενη γενιά των ΒΙ να είναι προσβάσιμη και χρήσιμη σε ένα μεγάλο εύρος χρηστών, όπου θα αξιοποιείται η φυσική ανθρώπινη δυνατότητα επεξεργασίας πολύπλοκων πληροφοριών.
Η τεχνολογία του QlikView.Next θα στηρίζεται στον τρόπο που η ανθρώπινη περιέργεια με φυσικό τρόπο εξερευνεί, φιλτράρει, ρωτά και ψάχνει συσχετισμούς ανάμεσα στα δεδομένα ώστε να βρει νόημα στην πληροφορία και με πιο εύκολο τρόπο θα ανακαλύπτει απαντήσεις για τη λήψη αποφάσεων.

Η Φυσική Ανάλυση (Natural Analytics) συνδέεται με το ανθρώπινο ένστικτο για την επεξεργασία της πληροφορίας

Η βασική λειτουργία του QlikView.Next θα είναι η χρήση της Φυσικής Ανάλυσης (Natural Analytics), η οποία τοποθετεί τα δεδομένα σε φυσική ροή, παρόμοια με τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων καθώς λαμβάνουν αποφάσεις. Η φυσική ανάλυση επιτρέπει στον οποιοδήποτε να εξερευνήσει πολύπλοκα δεδομένα, να δημιουργήσει και να μοιραστεί ανακαλύψεις χρησιμοποιώντας φυσικές ανθρώπινες δυνατότητες. Επιτρέπει στους ανθρώπους να:

-Ανακαλύψουν μέσω της Συσχέτισης & της Σύγκρισης
-Αποφασίσουν μέσω της Συνεργασίας & των Data DialogsTM
-Πράξουν μέσω της Πειθούς & της Ενέργειας

Το QlikView.Next θα είναι διαθέσιμο στην αγορά το 2014.
Keywords
Τυχαία Θέματα