Ένα εκ. εγγεγραμμένοι χρήστες στην cloud υπηρεσία mydlink

12:22 19/11/2013 - Πηγή: PC Nea
Η D-Link ανακοινώνει ότι η Cloud υπηρεσία mydlink™, έφτασε τους ένα εκατομμύριο εγγεγραμμένους χρήστες.

Η υπηρεσία, η οποία περιλαμβάνει τη διαδικτυακή πύλη και το σύνολο των εφαρμογών mydlink, προσφέρει απαράμιλλη αξία στις βραβευμένες σειρές προϊόντων από Cloud κάμερες, Cloud Router και Cloud Storage, δίνοντας
στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν άμεση πρόσβαση στις D-Link συσκευές τους και να κάνουν streaming αρχείων πολυμέσων μέσω Internet, από οποιοδήποτε υπολογιστή ή iPhone®, iPad® και Androidσυσκευή.

Άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τις mydlink Cloud κάμερες για να προσέχουν το μωρό τους που κοιμάται, να επιβλέπουν τα γηραιότερα μέλη της οικογένειάς τους ή για να παρακολουθούν τι συμβαίνει στην αυλή τους ανά πάσα στιγμή, είτε είναι μέρα, είτε είναι νύχτα. Επιπλέον, οι mydlink Cloud Router προσφέρουν στους χρήστες τις υψηλές ταχύτητες της τελευταίας τεχνολογίας Wi-Fi 802.11ac για αδιάκοπο streaming βίντεο, online gaming και VoIP κλήσεις, καθώς και για τη δυνατότητα παρακολούθησης του ιστορικού περιήγησης ή την άρνηση πρόσβασης σε μη εξουσιοδοτημένους χρήστες. Η υπηρεσία mydlink καθιστά εύκολες όλες αυτές τις λειτουργίες και υποστηρίζει έως και 99 συσκευές ανά λογαριασμό χρήστη.

«Όταν ξεκινήσαμε την υπηρεσία mydlink το 2010, ο στόχος μας ήταν να εξαλείψουμε την περιπλοκότητα εγκατάστασης των IP καμερών και των ασύρματων δικτύων και να καλύψουμε τον “εν κινήσει” τρόπο ζωής του σήμερα» δήλωσε ο Daniel Kelley, αντιπρόεδρος marketing της D-Link. «Είμαστε περήφανοι που έχουμε μια από τις δημοφιλέστερες και πιο εύχρηστες Cloud υπηρεσίες της αγοράς, απλοποιώντας και βελτιώνοντας την ζωή περισσότερων του ενός εκατομμύριου χρηστών που χρησιμοποιούν τις Cloud συσκευές της D-Link.»

Κάθε νέα κάμερα ή νέος router που υποστηρίζει mydlink, χρειάζεται να εγγραφεί στην υπηρεσία mydlink. Μόλις η συσκευή συνδεθεί στο ρεύμα και στο δίκτυο, μπορεί να ρυθμιστεί μέσω του οδηγού γρήγορης εγκατάστασης για Windows και Mac. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, δημιουργείται ένας δωρεάν λογαριασμός mydlink ή, αν διατίθεται ήδη λογαριασμός, μπορεί να προστεθεί ακόμα μια συσκευή σε αυτόν. Μόλις ενεργοποιηθεί ο mydlink λογαριασμός, υπάρχει άμεση πρόσβαση μέσω οποιουδήποτε web browser ή μέσω οποιασδήποτε συσκευής που έχει πρόσβαση στο Internet. Προαιρετικά, οι δωρεάν εφαρμογές mydlink μπορούν να εγκατασταθούν σε tablet και σε smartphone για απομακρυσμένη διαχείριση και streaming πολυμέσων, ανά πάσα στιγμή και απ’ οποιοδήποτε σημείο.

Η πλήρης σουίτα των mobile εφαρμογών mydlink, συμπεριλαμβανομένου του mydlink Lite για iPhone και iPod® Touch και του mydlink+ για iPad, είναι άμεσα διαθέσιμη στο App Store, ενώ, για Android συσκευές, στο Google Play. Οι εφαρμογές για Windows Phone, θα είναι διαθέσιμες στα τέλη φθινοπώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το εύρος των συσκευών που υποστηρίζουν την υπηρεσία mydlink, όπως οι Cloud κάμερες, οι συσκευές νέας γενιάς Wireless AC Cloud Routers, οι συσκευές Cloud Storage, καθώς και τη νέα εφαρμογή mydlink SharePort app, που επιτρέπει να κάνετε streaming αρχείων πολυμέσων σε συσκευές iOS και Android, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες mydlink.com και dlink.com/gr
Keywords
Αναζητήσεις
moga ace skroutz
Τυχαία Θέματα