Εφημερίες Φαρμακείων, Νοσοκομείων και τιμές Υγρών καυσίμων στο www.vrisko.gr

17:20 18/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Στον «αέρα» βρίσκεται η νέα ενότητα του www.vrisko.gr «Χρήσιμα Σήμερα», η οποία περιλαμβάνει τις Εφημερίες Φαρμακείων και τις τιμές Υγρών Καυσίμων για ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς και τις Εφημερίες Νοσοκομείων για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Το
www.vrisko.gr συνεχίζει να προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες και χρηστική πληροφόρηση με απλό και άμεσο τρόπο, λαμβάνοντας υπόψη τις καθημερινές και άμεσες ανάγκες των χρηστών.

Οι χρήστες του site μπορούν πλέον να βρουν ποια φαρμακεία εφημερεύουν (τώρα, σήμερα ή αύριο), επιλέγοντας αλφαβητικά οποιοδήποτε νομό και περιοχή επιθυμούν σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μπορούν επιπλέον να πραγματοποιήσουν την αναζήτησή τους μέσω του διαδραστικού χάρτη και να δουν πάνω σε αυτόν τα φαρμακεία που εφημερεύουν τώρα.

Αντίστοιχα, μπορούν να βρουν τις Εφημερίες Νοσοκομείων στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη επιλέγοντας μία από τις δύο πόλεις, την ιατρική ειδικότητα (κλινική), καθώς και την ημέρα που τους ενδιαφέρει (τώρα, σήμερα ή αύριο).

Η νέα ενότητα περιλαμβάνει και τις τιμές υγρών καυσίμων ανά την Ελλάδα. Οι χρήστες μπορούν να βρουν τις τιμές καυσίμων των πρατηρίων σε όποια περιοχή τους ενδιαφέρει, επιλέγοντας από την αλφαβητική αναζήτηση νομό και περιοχή.

Τα αποτελέσματα της αναζήτησης ταξινομούνται με βάση την τιμή, από την πιο φθηνή στην πιο ακριβή, ενώ μέσω φίλτρων υπάρχει η δυνατότητα επιλογής εταιρείας και είδους καυσίμου (αμόλυβδη, super, diesel, πετρέλαιο θέρμανσης).

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα