Διαδραστικό concept στα Goody’s από την ΕΛΜΗSYSTEMS και την Vision2Watch

11:18 27/11/2012 - Πηγή: PC Nea
Νέα τάση στο χώρο των εστιατορίων της χώρας μας αποτελεί το νέο πρότυπο εστιατόριο των Goody’s στην Κηφισιά το οποίο υπόσχεται συναρπαστικές εμπειρίες και ευχάριστες εκπλήξεις στους πελάτες της με την χρήση των νέων υψηλού επιπέδου διαδραστικών τεχνολογιών της ΕΛΜΗSYSTEMS.
Στις σημερινές συνθήκες ζωής και την οικονομική δυσπραγία η οποία γίνεται άλλωστε έκδηλη από τις αναρίθμητες προσφορές με τις οποίες βομβαρδίζονται
καθημερινά οι καταναλωτές τα Goody’s πρωτοπορούν δημιουργώντας ένα νέο all day εστιατόριο -πρότυπο και χώρο διασκέδασης μοναδικό και ευχάριστο χάρη και στις προηγμένες τεχνολογικές λύσεις της ΕΛΜΗSYSTEMS και της Vision2Watch.

Με αρχή το νέο εστιατόριο στην Κηφισιά η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων Goody’s προσθέτει σημαντική αξία στη φιλοξενία, διαμονή και διασκέδαση των επισκεπτών της παράλληλα με την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει.

Με όχημα την τεχνολογία της ΕΛΜΗSYSTEMS τα Goody’s υιοθετούν ένα νέο concept και μια καλά μελετημένη επιχειρηματική στρατηγική προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία αλληλεπίδρασης στους πελάτες της καθώς και την ευκαιρία συναναστροφής με τους άλλους πελάτες και την γνωριμία με νέους ανθρώπους μέσα σε ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον.

H Goody’s με στόχο την υλοποίηση της επιχειρηματικής στρατηγικής της και την δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, επέλεξε την ΕΛΜΗSYSTEMS ως τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη για την υλοποίηση των διαδραστικών τεχνολογιών της Vision2Watch και επένδυσε στην δημιουργία παρεϊστικης αίσθησης δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο των εστιατορίων στοχεύοντας να γίνουν μέρος της καθημερινής ζωής.

Τα διαδραστικά τραπέζια πολύ-αφής της Vision2Watch, με το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο τους, μετατρέπουν την επίσκεψη σας στο χώρο του νέου Goody’s στην πιο ενδιαφέρουσα, ελκυστική, hi-tech εμπειρία που μπορείτε να γευτείτε.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα