camera camera : το Νο1 ηλεκτρονικό σας κατάστημα

21:15 11/3/2014 - Πηγή: PC Nea
Στον «αέρα» βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες το camera camera (www.cameracamera.gr), ένα εξαιρετικά εύχρηστο και λειτουργικό e-shop, για προϊόντα και λύσεις απομακρυσμένης παρακολούθησης.

Το ολοκαίνουριο e-shop camera camera δημιουργήθηκε με κύριο
στόχο να καλύψει την αυξανόμενη ανάγκη για λύσεις που προστατεύουν την ιδιοκτησία και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, επιτηρώντας χώρους όπως το σπίτι ή το γραφείο μας ή ακόμα και αποτρέποντας πιθανές εισβολές σε αυτούς.

Το camera camera διαθέτει αποκλειστικά και μόνο λύσεις απομακρυσμένης επιτήρησης και προσφέρει εύκολη πλοήγηση, βοηθώντας τον επισκέπτη να βρει την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες του, παρέχοντας όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες προς τον επισκέπτη. Περιλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή, απλή ή εξειδικευμένη, μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Συγκεκριμένα, ο επισκέπτης θα βρει στις σελίδες του camera camera μια πλήρη γκάμα από IP κάμερες παντός τύπου (box, bullet, dome, panoramic, fish eye, motion κα.), καταγραφικά, video servers, καθώς και πλήθος προτεινόμενων αξεσουάρ.

Ο επισκέπτης μπορεί να ενημερώνεται για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις, όπως και για την ορολογία και τις τεχνικές έννοιες του τομέα IP Surveillance μέσα από την ενότητα “Tutorial” του e-shop. Επίσης, στην πρώτη σελίδα του camera camera, o επισκέπτης θα βρει banners με τα προτεινόμενα μοντέλα, τα best sellers και τις τρέχουσες προσφορές. Το e-shop διαθέτει και Β2Β section για συνεργάτες και μεταπωλητές του χώρου.

Το camera camera υποστηρίζεται από μία έμπειρη ομάδα που ειδικεύεται σε λύσεις Δικτυακής Παρακολούθησης και διαθέτει πολυετή εμπειρία και σχετικές πιστοποιήσεις στον συγκεκριμένο τομέα, έτσι ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσει και να καθοδηγήσει τους πελάτες του καταστήματος και να επιλύσει άμεσα τυχόν προβλήματά που αντιμετωπίζουν.

Περισσότερες πληροφορίες: e-mail: [email protected], τηλ: 210 66 138 66.
Keywords
Τυχαία Θέματα