Αποκτήστε τώρα iPad από 36 ευρώ το μήνα

18:18 17/7/2012 - Πηγή: PC Nea
Μέχρι και το Σάββατο 21 Ιουλίου, μη χάσετε την ανεπανάληπτη καλοκαιρινή ευκαιρία να αποκτήσετε οποιοδήποτε iPad σε 12 (δώδεκα) άτοκες μηνιαίες δόσεις, που ξεκινούν από 36 ευρώ το μήνα, από τα καταστήματα Golden-i, τα Apple Premium Reseller Stores στην Αθήνα (Golden Hall, Μαρούσι) και στη Θεσσαλονίκη
(Mediterranean Cosmos). Η καλοκαιρινή προσφορά ισχύει για αγορά με χρήση πιστωτικής κάρτας και αφορά σε όλα τα μοντέλα iPad.

Επισκεφτείτε τώρα τα καταστήματα Golden-i για να επιλέξετε το iPad που ταιριάζει σε εσάς! Δείτε από κοντά το νέο iPad με την νέα εκθαμβωτική οθόνη Retina της Apple. Με το νέο iPad μπορείτε να κάνετε ακόμα περισσότερα από όσα φαντάζεστε, απαθανατίζοντας κάθε όμορφη στιγμή του καλοκαιριού. Η νέα οθόνη Retina με περισσότερα από 3,1 εκατομμύρια pixels είναι η καλύτερη οθόνη που έχει τοποθετηθεί σε φορητή συσκευή.

Επιπλέον ο επεξεργαστής Α5Χ με τετραπύρηνα γραφικά κάνει τα πάντα πιο γρήγορα και ομαλά. Η iSight κάμερα 5 megapixel με προηγμένα οπτικά δίνει τη δυνατότητα βιντεοσκόπησης όλων των καλοκαιρινών και όχι μόνο στιγμών σας με ανάλυση 1080p ΗD, ενώ το ταχύτατο ασύρματο Internet, οι πάνω από 200.000 εφαρμογές, οι ισχυρές εύκολες και διασκεδαστικές εφαρμογές iLife και iWork, το λειτουργικό iOS 5 και το iCloud για την αποθήκευση του περιεχομένου και την ασύρματη αποστολή του σε όλες τις συσκευές, συμπληρώνουν την απόλυτη εμπειρία iPad κάνοντας το φετινό καλοκαίρι μία ανεπανάληπτη εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.golden-i.gr

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.grdon't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα