Αλλαγές στο τμήμα Πωλήσεων & Marketing της AMD

00:30 22/3/2011 - Πηγή: PC Nea
Alberto BozzoΤην ένταξη τριών νέων στελεχών στον τομέα των Πωλήσεων & Marketing ανακοίνωσε η AMD, για την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA).


«Στην AMD δεσμευόμαστε να εντάσσουμε στο ανθρώπινο δυναμικό μας τα μεγαλύτερα ταλέντα του κλάδου, ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στους πελάτες μας και να ενισχύσουμε την επέκταση του μεριδίου αγοράς της AMD
στην περιοχή», δήλωσε ο Alberto Bozzo, corporate vice president και γενικός διευθυντής, AMD EMEA.

Το νέο δυναμικό της εταιρείας απαρτίζεται από τα εξής στελέχη:

- Stefano Chiavegati, 40 ετών, Head of Commercial Marketing, EMEA, που θα αναφέρεται στο Linh Bergen-Peters, vice president regional marketing EMEA. Ο Stefano θα επικεντρωθεί στην επιτυχή ανάπτυξη της εμπορικής στρατηγικής της AMD σε B2B επίπεδο για όλη την περιοχή. Ο Stefano έχει διατελέσει για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια στέλεχος μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών στον κλάδο της πληροφορικής, τόσο στον τομέα του hardware όσο και του software.

- Philippe Fuchs, 33 ετών, Head of Consumer Marketing, EMEA, που θα αναφέρεται στο Linh Bergen-Peters. Ο Philippe θα εστιάσει την προσοχή του στη στρατηγική και τον σχεδιασμό marketing για τον τομέα του Consumer, καθώς και στα προγράμματα marketing για τον τομέα λιανικής πώλησης. Ο Philippe διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του Consumer, έχοντας καλύψει επιτελικές θέσεις σε μεγάλες εταιρίες πληροφορικής.

- Jochen Ramm, 42 ετών, Server Marketing Manager, EMEA, που θα είναι υπεύθυνος για πολυεθνικούς λογαριασμούς. Ο Jochen θα εστιάσει στην ενδυνάμωση των σχέσεων marketing της AMD με σημαντικούς πολυεθνικούς λογαριασμούς στον τομέα των servers. Ο Jochen διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της πληροφορικής και μια ισχυρή γνώση των αναγκών των πελατών, έχοντας εργαστεί για πολλά χρόνια τόσο στον τομέα του καναλιού διανομής όσο και των πωλήσεων.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα