Ακόμα περισσότερο θέαμα στον OTE TV και τη νέα σεζόν

10:24 18/9/2014 - Πηγή: PC Nea
Aκόμα πλουσιότερο θέαμα με περισσότερες από 50 live μεταδόσεις την εβδομάδα από τις καλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, πάνω από 500 κινηματογραφικές πρεμιέρες, 2.000 ταινίες και 100 ξένες σειρές το χρόνο, ποιοτικά παιδικά προγράμματα, κορυφαία κανάλια με ντοκιμαντέρ και το πλουσιότερο high definition μπουκέτο στην αγορά, θα απολαμβάνουν και αυτή τη σεζόν οι συνδρομητές του OTE TV.

Μέσα από τα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV,
οι συνδρομητές έχουν στη διάθεσή τους κορυφαίο θέαμα σε όλα τα σπορ από ολόκληρο τον κόσμο. Στη διάρκεια της σεζόν, ο ΟΤΕ TV προγραμματίζει τη διάθεση 2 νέων αθλητικών κανάλια και θα αναβαθμίσει όλα τα κανάλια OTE SPORT σε high definition, ενώ θα προστεθούν κι άλλες live αθλητικές μεταδόσεις.

Στα κινηματογραφικά κανάλια του ΟΤΕ TV, οι συνδρομητές έχουν στη διάθεσή τους πάνω από 2.000 ταινίες το χρόνο, πρεμιέρες, βραβευμένες παραγωγές, δημοφιλή blockbusters και συνεχίζεται ο εμπλουτισμός του περιεχομένου των καναλιών με νέες συμφωνίες, ενώ νέες σειρές και κύκλοι επεισοδίων, όπως το βραβευμένο με 2 Emmy Fargo, η νέα σειρά Banshee και ο 5ος κύκλος του Downton Abbey, κάνουν πρεμιέρα αυτή τη σεζόν στα κανάλια OTE CINEMA. Επίσης, με νέα κανάλια ντοκιμαντέρ, όπως το Animal Planet, εμπλουτίζεται το ποιοτικό μπουκέτο καναλιών με ντοκιμαντέρ του ΟΤΕ TV.
Keywords
Τυχαία Θέματα