Αύξηση κερδών 30% για την Huawei

06:15 19/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Huawei, ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων επόμενης γενιάς για τηλεπικοινωνιακά δίκτυα, ανακοίνωσε τα ετήσια οικονομικά αποτελέσματα για το 2010 που ανέδειξαν έσοδα από πωλήσεις ύψους CNY185.2 δις, με ανάπτυξη 24.2% σε σχέση με το περασμένο έτος.
Η Huawei επίσης ανακοίνωσε καθαρά κέρδη ύψους CNY 23.8 δις και καθαρό περιθώριο
κέρδους 12.3%. Τα οικονομικά αποτελέσματα ελέγχθηκαν από την πολυεθνική εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών KPMG.

Η Huawei πέτυχε σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης για το 2010, μέσα από τη σημαντική επέκταση της επιχειρηματικής της δραστηριότητας παγκοσμίως, καθώς και μέσα από τη συνεχή ανάπτυξη των τριών σημαντικότερων τομέων δράσης της: Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων, Παγκόσμιων Υπηρεσιών, και Συσκευών. Έως το τέλος του 2010, η Huawei εγκατέστησε περισσότερα από 80 δίκτυα Single Ran, εκ των οποίων 28 εμπορικά δίκτυα LTE ήδη λειτουργούν, ή ετοιμάζονται να λειτουργήσουν.

“Όλο και περισσότεροι πάροχοι επιλέγουν Huawei για τη μοναδική δυνατότητα της εταιρείας να καλύπτει τις ανάγκες τους με εξατομικευμένες, καινοτόμες, και ευέλικτες λύσεις που μεγιστοποιούν την αξία των επιχειρήσεών τους,” δήλωσε ο κ. Ken Hu, Αντιπρόεδρος, της Huawei. “Στοχεύοντας στην μελλοντική ανάπτυξη της Huawei χρησιμοποιήσαμε την σημαντική μας εμπειρία στις τηλεπικοινωνίες, επεκτείνοντας τις δράσεις μας σε νέους τομείς όπως οι Ολοκληρωμένες Επιχειρηματικές Λύσεις και οι Συσκευές. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που γεννιούνται μέσα από την ψηφιακή μεταμόρφωση των τηλεπικοινωνιών, υποστηρίζοντας έτσι την επιχειρηματική μας δραστηριότητα και μέσα στο 2011.”

Κατά τη διάρκεια του 2010, η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία των Ολοκληρωμένων Επιχειρηματικών Λύσεων, και μέσα από αυτές παρέχει λύσεις δικτυακών υποδομών, σταθερής και κινητής επικοινωνίας, data center, cloud computing για την παγκόσμια αγορά και τους εταιρικούς πελάτες της. Η Huawei σκοπεύει να προσφέρει σημαντικούς πόρους στην ανάπτυξη αυτού του επιχειρησιακού της τομέα.

Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής της πολιτικής, και εστιάζοντας πάντοτε στο μέλλον, η Huawei θα υιοθετήσει δομή εταιρικής διακυβέρνησης εστιασμένης στην αγορά, στοχεύοντας να εξελιχθεί σε πάροχο ολοκληρωμένων, “end-to-end” τηλεπικοινωνιακών λύσεων και υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Με αυτή τη νέα δομή, το κάθε business unit της Huawei, έχει ξεχωριστή ομάδα διοίκησης. Αυτή με τη σειρά της θα υπάγεται στον Διευθύνοντα Σύμβουλο ο οποίος μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου θα δίνει τις κατευθύνσεις που θα διασφαλίσουν συνέργειες ανάμεσα στα διαφορετικά business units. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγη στις αρχές του 2011. Τα βιογραφικά σημειώματα των μελών του συμπεριλαμβάνονται στον Ετήσιο Απολογισμό της Huawei για το 2010.

Τα ελεγμένα ετήσια αποτελέσματα της Huawei συμπεριλαμβάνονται στον Eτήσιο Aπολογισμό για το 2010. Ο ετήσιος απολογισμός υπάρχει στην ιστοσελίδα http://www.huawei.com/ar2010.

ΠΗΓΗ: Δε
Keywords
Τυχαία Θέματα