Wizards of the Coast: Magic 2014 – νέα χαρακτηριστικά

20:08 13/5/2013 - Πηγή: PC Nea
Η Wizards of the Coast ανακοίνωσε σήμερα δύο συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά του επερχόμενου Magic 2014 – Duels of the Planeswalkers! Πρόκειται για το Sealed Play που παρουσιάζεται για πρώτη φορά, καθώς και μια νέα εκδοχή των
δημοφιλών Slivers creature types, τα οποία θα περιλαμβάνονται στο Duels of the Planeswalkers μαζί με το Magic 2014.

Η προσθήκη του Sealed Play θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να ανοίξουν booster packs και να χτίσουν decks για να παίξουν εναντίον του ΑΙ και άλλων παικτών. Κάθε sealed pool αποτελείται από 84 κάρτες, που μιμούνται τα TCG (trading card game) booster packs. Η εμπειρία PvE περιλαμβάνει ένα ladder από έξι decks όπου κάθε παίκτης αναλαμβάνει μονόχρωμα Sealed decks που αντιστοιχούν σε ένα συγκεκριμένo Planeswalker, και τελικά αντιμετωπίζει μια "boss" Sealed deck.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που θα κάνει το ντεμπούτο του στο Magic 2014 είναι μια νέα εκδοχή των δημοφιλών creature types Slivers. Στα νέα playable Slivers του Magic 2014 decks θα περιλαμβάνουν τα εξής:

− Sliver Construct

− Predatory Sliver

− Groundshaker Sliver

− Megantic Sliver

Blur Sliver

− Striking Sliver

− Thorncaster Sliver

− Battle Sliver

− Sentinel Sliver

− Bonescythe Sliver

Επιπλέον στο Magic 2014, θα υπάρχει το Hive Stirrings, ένα sorcery που δημιουργεί Sliver tokens.

Το video game Magic 2014 – Duels of the Planeswalkers θα είναι διαθέσιμο για PC, Xbox Live Arcade, PSN, iPad αλλά και Android tablet για πρώτη φορά, όταν κυκλοφορήσει, αυτό το καλοκαίρι. Η σειρά προϊόντων Magic 2014 περιλαμβάνει επίσης το Magic 2014 – Core Set για το trading card game (TCG) και το Magic Online.
Keywords
Τυχαία Θέματα