UPS EMERSON 200KVA στο Λαϊκό Νοσοκομείο από την NIGICO AEBE

07:30 15/3/2013 - Πηγή: PC Nea

Η NIGICO AEBE προμήθευσε το Λαϊκό Νοσοκομείο με UPS EMERSON 90-NET 200KVA για την προστασία και αδιάλειπτη λειτουργία των κρίσιμων φορτίων των χειρουργείων, της μονάδας εντατικής θεραπείας, της μονάδας νεφρού και λοιπών κρίσιμων συστημάτων του νοσοκομείου.

Η NIGICO έχοντας αποκτήσει ιδιαίτερη εμπειρία στην εγκατάσταση μεγάλων συστημάτων UPS και στην προστασία των κρίσιμων ιατρικών και
νοσοκομειακών εγκαταστάσεων, πρότεινε την εγκατάσταση του UPS 90-ΝΕΤ καθώς διαθέτει χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό για την υποστήριξη των κρίσιμων αυτών φορτίων.

Ειδικότερα, το UPS 90-NET διαθέτει σύστημα ψηφιακού και διανυσματικού ελέγχου για άμεση προστασία από τις υπερφορτώσεις, τις διακυμάνσεις της συχνότητας, τα μεταβατικά φαινόμενα και τις διακοπές της τάσεως και εξασφάλιση αξιοπιστίας στην τροφοδοσία και ευελιξία ακόμη και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Επιπλέον, διαθέτει υψηλό συντελεστή διόρθωσης και φίλτρα THD για επίτευξη εξαιρετικής απόδοσης.

Παρ' όλες τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του έργου, που περιλάμβαναν και ηλεκτρολογικές εργασίες, η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε άμεσα και αποτελεσματικά χάρη στη τεχνογνωσία και εμπειρία του τεχνικού προσωπικού της NIGICO.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εταιρία NIGICO ΑΕΒΕ είναι αμιγώς ελληνική εταιρία και από την έναρξη της λειτουργίας της, το 1996, προσφέρει ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και απασχόληση Ελληνικού προσωπικού.
Keywords
Τυχαία Θέματα