Tο cforcrafts.com στο Global Entrepreneurship Program (GEP)

15:35 29/5/2014 - Πηγή: PC Nea
Το CforCrafts βρέθηκε ανάμεσα στα λίγα start-ups που επιλέχθηκαν για να εργαστούν με τα 11 μέλη της αποστολής του Global Entrepreneurship Program (GEP), τα οποία προσκαλέστηκαν από το Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών, στην Αθήνα.

Το Global Entrepreneurship Program (GEP) είναι μια προσπάθεια συντονισμένη από το Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών με σκοπό να προωθήσει και να ωθήσει την επιχειρηματικότητα λειτουργώντας
σαν καταλύτης, συντονίζοντας προγράμματα του Αμερικανικού ιδιωτικού και κρατικού τομέα προκειμένου να στηρίξει επιχειρηματίες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Από τις 28 έως τις 30 Απριλίου 2014, επιχειρήσεις όπως το CforCrafts είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το όραμά τους και να λάβουν πολύτιμες συμβουλές από τα επιφανή μέλη της Αμερικανικής αποστολής. Στόχος των μελών της αποστολής ήταν να μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους με Έλληνες επιχειρηματίες, προκειμένου να αναζητήσουν επιχειρηματικές ευκαιρίες, να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις σε σχέση με το Ελληνικό Δημόσιο, και φυσικά να εξερευνήσουν την Ελληνική αγορά για ευκαιρίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πιθανές συνεργασίες.

«Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία και μια μοναδική εμπειρία το να βρίσκεται κανείς ανάμεσα σε επιτυχημένους ανθρώπους που θέλουν να συνεισφέρουν με την εμπειρία και τη γνώση τους στην ανάπτυξη των Ελληνικών επιχειρήσεων» αναφέρει η Ειρήνη Λουίζου, ιδρύτρια του CforCrafts. “Αξιοποιήσαμε αυτήν την ευκαιρία για να συγκεντρώσουμε πολύτιμες συμβουλές και να κάνουμε σημαντικές επαφές που θα μπορούσαν να ενυσχίσουν και να στηρίξουν το όραμά μας για την προώθηση των Ελληνικών επιχειρήσεων και δημιουργών χειροποίητων προϊόντων στο εξωτερικό»
Keywords
Τυχαία Θέματα