To "Eλ Κλάσικο" στο Web

21:33 21/4/2012 - Πηγή: PC Nea
To πιο μεγάλο, ίσως, ντέρμπι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ξεκίνησε. Από τη μια ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του και από την άλλη ο εκκεντρικός προπονητής των επιτυχιών Ζοζέ Μουρίνιο με μια από τις πιο μεγάλες ομάδες όλων των εποχών.
Δυστυχώς το ντέρμπι δεν το δείχνουν ούτε τα ελεύθερα ελληνικά κανάλια, ούτε το Nova παρά μόνο το connx TV. Οπότε τι κάνουμε;
Μπορείτε να ξεκινήσετε με το sportlemon.tv. Εκεί θα βρείτε διάφορα links για την αναμετάδοση του αγώνα. Βέβαια σε κάθε περίπτωση σημειώστε
ότι η ποιότητα εικόνας δεν θα είναι εν γένει καλή, ενώ μπορεί να εμφανιστούν συχνά κολλήματα .

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε και τα ακόλουθα:

livetv.ru: Προσφέρει αρκετά streams για τα προγράμματα sopcast και TVU Player, αλλά και streams για τον browser. Βέβαια θα πρέπει να συμβιβαστείτε και στην ιδέα προβολής διαφημίσεων.
Freefootball: μόνο browser streamsΑυτή η web υπηρεσία δεν μας δίνει streams που χρειάζονται ειδικό πρόγραμμα για την εκτέλεση τους. Αντί αυτού η αναμετάδοση του αγώνα γίνεται απευθείας στον browser.
Aν τα παραπάνω δεν ...δουλέψουν δοκιμάζουμε την τύχη μας στο rojadirecta όπου μπορούμε να δούμε μια λίστα από online κανάλια που αναμεταδίδουν τους αγώνες. Πιθανόν να χρειαστεί επιπλέον να εγκαταστήσουμε τον κατάλληλο player όπως είναι το Veetle ή το SopCast.
Αν δεν βαριέστε δοκιμάστε επίσης τα fromsport.com, www.lshunter.tv, http://www.dailyfun4u.com/sport και www.3rdhalf.ws

Φυσικά υπάρχει και ο παραδοσιακός - και πιο επίπονος - τρόπος αναζήτησης μέσω του Google. Κάποια links μπορεί να μην λειτουργήσουν , ενώ μερικά δεν προσφέρουν καλή ποιότητα. Προτιμήσετε εκείνα που προσφέρουν τουλάχιστον 500Kbps bitrate - αν αυτό είναι εφικτό.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα