Samsung Galaxy S4: Σύντροφος ζωής

09:25 12/4/2013 - Πηγή: PC Nea
Τις νέες τεχνολογίες και συναρπαστικές υπηρεσίες περιεχομένου, που περιλαμβάνονται στο Galaxy S4, παρουσίασε η Samsung Electronics Hellas, σε σειρά εκδηλώσεων που παρέθεσε ειδικά για τους εκπροσώπους των μέσων.

Το νέο smartphone είναι εξοπλισμένο με οθόνη 5 ιντσών HD Super AMOLED, για εκπληκτική ποιότητα εικόνας και μεγαλύτερη ευκολία στην ανάγνωση. Η 13 megapixel
κάμερα περιλαμβάνει μια σειρά από πρωτοποριακές λειτουργίες, όπως:

- Dual Camera, που επιτρέπει στον «φωτογράφο» να γίνει μέρος της φωτογραφίας

- Drama Shot, για να μη χάνεται ούτε στιγμή από τις σκηνές δράσης

- Sound and Shot, την πρωτοποριακή λειτουργία που δίνει ήχο στις φωτογραφίες

- Story Album, για τη δημιουργία ξεχωριστών φωτογραφικών άλμπουμ, τα οποία ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να παραγγείλει και να παραλάβει στον χώρο του, μέσω της συνεργασίας της Samsung με την εταιρεία Blurb.

Το Galaxy S4 είναι το πρώτο smartphone που επιτρέπει στους χρήστες να ζήσουν την εμπειρία της ανταλλαγής φωτογραφιών, μουσικής, αρχείων και παιχνιδιών με τους φίλους τους, οπουδήποτε και αν βρίσκονται, χωρίς να χρειάζονται περιβάλλον δικτύου, μέσω της υπηρεσίας Group Play.

Το Galaxy S4 καταργεί τους γλωσσικούς φραγμούς, μετατρέποντας τα ταξίδια στο εξωτερικό σε πραγματική απόλαυση μέσω της λειτουργία S Translator, που παρέχει άμεση μετάφραση φωνής ή κειμένου σε 10 γλώσσες.

Επιπλέον, χαρακτηριστικά που ανιχνεύουν το πρόσωπο, τη φωνή και τις κινήσεις εξασφαλίζουν μια νέα εμπειρία χρήσης του smartphone. Η λειτουργία Smart Pause επιτρέπει τον έλεγχο της οθόνης σύμφωνα με το βλέμμα. Παρακολουθώντας βίντεο, αυτό διακόπτεται όταν ο χρήστης μεταφέρει το βλέμμα του από την οθόνη του κινητού, ενώ ξεκινά αμέσως, όταν το βλέμμα επιστρέψει στην οθόνη. Ταυτόχρονα, η λειτουργία Smart Scroll προσφέρει τη δυνατότητα μετακίνησης του περιεχομένου της οθόνης προς τα πάνω ή κάτω, χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται να αγγίξει την οθόνη.

Οι λειτουργίες Air View και Air Gesture παρέχουν στον χρήστη μια σειρά από ευκολίες, όπως πρόσβαση στο περιεχόμενο ενός βίντεο με το πέρασμα του δαχτύλου πάνω από το αρχείο ή την αλλαγή σελίδων με μια απλή κίνηση του χεριού, ενώ η υπηρεσία WatchON μετατρέπει το κινητό τηλέφωνο σε τηλεχειριστήριο.

Τέλος, η υπηρεσία S Health βοηθάει τον χρήστη να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του και να διατηρείται σε φόρμα, προσφέροντας μια σειρά από λειτουργίες, όπως ημερολόγιο διατροφής, άσκησης και παρακολούθησης ύπνου (ορισμένες λειτουργίες ενεργοποιούνται σε συνδυασμό με ειδικά αξεσουάρ.)

Το Samsung Galaxy S4 θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά στην έκδοση των 16GB, σε δύο χρώματα: λευκό και μαύρο.
Keywords
Τυχαία Θέματα