Neovod, το ελληνικό «Netflix»

22:54 8/1/2016 - Πηγή: PC Nea
Eδώ και ένα χρόνο υπάρχει ήδη διαθέσιμη στην Ελλάδα μια ελληνική πλατφόρμα μετάδοσης ψηφιακού περιεχομένου ανάλογης τoυ Netflix, που παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι της μεγάλης αμερικανικής εταιρείας.

Πρόκειται για την πλατφόρμα Neovod, που συνιστά μια υψηλής ποιότητας υπηρεσία συνδρομητικής μετάδοσης περιεχομένου, με σκοπό την παροχή προσιτής, νόμιμης και άμεσα προσβάσιμης ψυχαγωγίας στο ελληνικό και κυπριακό κοινό.

Η εταιρεία
προσφέρει απεριόριστες προβολές μιας ευρείας και εμπλουτιζόμενης ποικιλίας κορυφαίων αμερικανικών, διεθνών και ελληνικών ταινιών, όλων των ειδών: δράσης, θρίλερ, δράματος, τρόμου, ντοκιμαντέρ και κωμωδίας οι οποίες, σε αντίθεση με το Netflix, είναι διαθέσιμες και με ελληνικούς υπότιτλους.

Το άλλο μεγάλο πλεονέκτημα της πλατφόρμας είναι η ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή της, που ανέρχεται στα 5,99 ευρώ το μήνα.

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα όμως δε σταματούν εδώ, καθώς με την παραπάνω συνδρομή μπορούν 2 χρήστες από 2 διαφορετικές περιοχές να έχουν πρόσβαση ταυτόχρονα σε όλο το περιεχόμενο της πλατφόρμας, και μάλιστα και σε αυτό που είναι υψηλής ευκρίνειας.

Η υπηρεσία, που παρέχεται χωρίς διαφημίσεις, είναι νόμιμη και προσβάσιμη μέσω συσκευών που είναι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα μέσω PC, Mac και Android tablets και smartphones, ενώ πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και από iOS tablets και smartphones, καθώς επίσης και από Smart TVs.

Το διαθέσιμο περιεχόμενο ανανεώνεται συνεχώς αφού η Neovod έχει κλείσει συμφωνίες με μεγάλες εταιρείες διανομής από την ελληνική αγορά όπως η Feelgood, η Village, και η Weirdwave ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα.

Η Neovod ιδρύθηκε από τρεις νέους Έλληνες επιχειρηματίες, ως μια κοινοπραξία μεταξύ της ελληνικής εταιρείας διανομής ταινιών ΝEO Films και της ανεξάρτητης εταιρείας παραγωγής και διανομής ταινιών Simeon Entertainment. Οι υπηρεσίες της είναι εμπορικά διαθέσιμες από τον Δεκέμβριο του 2015.

emea.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα