Nέες εκδόσεις για τις λύσεις ασφαλείας της Κ7 Computing

05:28 7/3/2012 - Πηγή: PC Nea
Το K7 antivirus είναι γνωστό λόγω της ταχύτητας της μηχανής σάρωσης που διαθέτει καθώς και για τη δυνατότητά του να επιβαρύνει ελάχιστα τον υπολογιστή.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις για αυτές τις πολύ σημαντικές επιδόσεις. Στην πιο πρόσφατη δοκιμή PC Mark στα εργαστήρια AV-Comparatives, το K7 Antivirus κατέλαβε την πρώτη θέση για τη δυνατότητά του να ασκεί τη μικρότερη επιρροή στους πόρους του υπολογιστή.

Οι νέες εκδόσεις για το 2012 διαθέτουν νέο γραφικό περιβάλλον ώστε
να διευκολυνθεί ακόμη περισσότερο η χρήση. Μέσω του νέου περιβάλλοντος εργασίας, ο χρήστης μπορεί να κατανοήσει ευκολότερα τι ακριβώς συμβαίνει στο σύστημά του όσον αφορά την ασφάλειά του και να περιορίσει πιθανές απειλές.

Νέα Χαρακτηριστικά
Οι ηλεκτρονικές επιθέσεις γίνονται όλο και πιο πολύπλοκες μέσω κακόβουλου λογισμικού που αναπτύσσεται καθημερινά. Οι πιο συνηθισμένοι τρόποι "μόλυνσης" είναι οι "μολυσμένες" ιστοσελίδες και οι συσκευές USB.

Η K7 Computing αποφάσισε να σταματήσει αυτές τις απειλές ενσωματώνοντας μια cloud υπηρεσία η οποία ελέγχει σε πραγματικό χρόνο κάθε διεύθυνση ιστοσελίδας και ενημερώνει τον χρήστη πριν την εκτελέσει για την ασφάλεια της.

Όσον αφορά τα USB, πριν ξεκινήσει η εκτέλεση εφαρμογών και αρχείων σαρώνονται από την ταχύτατη μηχανή. Επιπλέον, υπάρχει ένα ακόμη επίπεδο προστασίας ώστε ακόμη και αν είναι μολυσμένη η συσκευή USB να μην μπορέσει να εκτελεστεί αυτόματα κανένα αρχείο.

Διαθέσιμα προϊόντα για το 2012
Τα προϊόντα για οικιακούς χρήστες είναι τα: K7 Antivirus Plus, K7 Total Security and K7 Ultimate Security.

Τα Business προϊόντα είναι διαθέσιμα για όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων και περιλαμβάνουν τα K7 Enterprise Security και K7 Mail Security για MS Exchange servers τα οποία περιλαμβάνουν διαχείριση μέσω web κονσόλας.

Όλες οι εκδόσεις των προϊόντων της K7 Computing είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα και την Κύπρο από την Sales Effect.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα