Lenovo: Νέα IdeaPad S300, S400 και S405 laptops

00:16 2/9/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Lenovo, η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής προσωπικών υπολογιστών στον κόσμο, επεκτείνει την ultraportable σειρά προϊόντων IdeaPad, με τα IdeaPad S300, S400 και S405 laptops.
Τα νέα, προσιτά, λεπτά και ιδιαίτερα ελαφριά laptops
επιτυγχάνουν την απόλυτη ισορροπία μεταξύ φορητότητας και απόδοσης, για τους καταναλωτές που θέλουν μεγαλύτερη ισχύ από ένα netbook, μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και χαμηλότερη τιμή.

Με διαστάσεις μόλις 21,9mm και βάρος 1,8kg, η σειρά S διαθέτει κομψή εξωτερική σχεδίαση και στιλάτο μεταλλικό φινίρισμα, ενώ έρχεται με επεξεργαστές 3ης γενιάς Intel Core ή AMD A-Series.

Τα S Series laptops συνδυάζουν την άνεση, την απλότητα και τη γρήγορη απόκριση που χρειάζεται για να προσφέρουν στους καταναλωτές έναν άριστο κατασκευαστικά υπολογιστή με σταθερή απόδοση και προσιτή τιμή.

«Ως παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των PC, η επιτυχία της Lenovo βασίζεται στην ικανότητά μας να παρέχουμε καινοτόμα προϊόντα, σχεδιασμένα με επίκεντρο τον καταναλωτή, που προσφέρουν το τέλειο μίγμα ευκινησίας, απόδοσης και τιμής» δήλωσε ο Bai Peng, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του Business Unit των IdeaPad της Lenovo.

«Οι καταναλωτές δεν χρειάζονται απλώς ένα λειτουργικό προϊόν, αλλά ένα προϊόν που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους και θα εκφράζει το στυλ και τη μοναδικότητά τους. Τα IdeaPad S Series της Lenovo δίνουν στους καταναλωτές ακριβώς αυτό που χρειάζονται, συνδυάζοντας το ελαφρύ και μικρό μέγεθος, με τη δύναμη που απαιτείται για όλων των ειδών τις εργασίες, σε ένα οικονομικό και κομψό πακέτο».
ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.grdon't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα