LG: επέλαση στην IFA 2012

04:34 3/9/2012 - Πηγή: PC Nea
Η LG Electronics θα παρουσιάσει ένα μείγμα από κορυφαία καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα κάτω από το κεντρικό μήνυμα “ABOVE AND BEYOND” στη φετινή Έκθεση IFA στο Βερολίνο.
Στο επίκεντρο θα βρίσκεται η μεγαλύτερη και λεπτότερη παγκοσμίως 55 ιντσών OLED TV, σχεδιασμένη για να αποδίδει την απόλυτη εμπειρία θέασης.

Στο booth της LG θα παρουσιαστούν επιπλέον τα πιο πρόσφατα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας
συμπεριλαμβανομένης της πρώτης παγκοσμίως 84 ιντσών 3D TV UD (Ultra Definition), της CINEMA 3D Smart TV, των IPS (In-Plane Switching) monitors, καθώς και ένα ευρύ φάσμα προϊόντων εικόνας και ήχου που είναι εξοπλισμένα με την ηγετική τεχνολογία CINEMA 3D και το διευρυμένο Smart οικοσύστημα που περιλαμβάνει πλήθος εφαρμογών και premium 3D περιεχόμενο.

«Στην IFA κάθε χρόνο, η LG παρουσιάζει μια νέα διάσταση στην οικιακή ψυχαγωγία», δήλωσε ο κ. Havis Kwon, Πρόεδρος και CEO της LG Electronics Home Entertainment Company. «Η φετινή χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς θα παρουσιάσουμε ένα ευρύ φάσμα εξελιγμένων 3D και Smart TV προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης μιας από τις πιο αναμενόμενες τηλεοράσεις επόμενης γενιάς, της OLED TV».

CINEMA 3D Attractor
Οι επισκέπτες στο booth της LG αρχικά θα εντυπωσιαστούν από το μοναδικό CINEMA 3D Attractor, το οποίο παρουσιάζει την τεχνολογία αιχμής που προσφέρει η LG. Στη συνέχεια θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την LG OLED TV, καθώς και την εντυπωσιακή σειρά των 3D προϊόντων.
Οι 122 3D οθόνες που θα καλύπτουν τους τοίχους του booth και θα βρίσκονται γύρω από την είσοδο, θα δημιουργήσουν την πιο συναρπαστική τρισδιάστατη κινηματογραφική αίσθηση.

OLED TV
Η ζώνη που θα αφορά στην OLED TV θα προσκαλέσει τους επισκέπτες να πάρουν μία γεύση από την πιο εξελιγμένη τηλεόραση της αγοράς, τη μεγαλύτερη και λεπτότερη παγκοσμίως 55 ιντσών LG OLED TV, η οποία παρέχει κορυφαία ποιότητα εικόνας χάρη στη λειτουργία 4 Color Pixel και στην μοναδική αντίθεση από αυτό-φωτιζόμενα pixels.

Η σχεδίαση 4 Color Pixel προσθέτει λευκό sub-pixel στα τρία κύρια pixels (τεχνολογία WRGB), παράγοντας ρεαλιστικά χρώματα από οποιαδήποτε γωνία θέασης. Επιπλέον η λειτουργία Color Refiner βελτιώνει την ακρίβεια και τη συνοχή του χρώματος, το οποίο αποτελεί χαρακτηριστικό της τεχνολογίας LG OLED.

Η απαράμιλλη Paper Slim σχεδίαση με πάχος μόλις 4 χιλ. και η χρήση ενισχυμένου Carbon Fiber-Reinforced Plastic (CFRP) προσφέρουν στην OLED TV κομψό εξωτερικό πλαίσιο που δημιουργεί μία πραγματικά ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης.

Η LG OLED TV με την ηγετική τεχνολογία CINEMA 3D της εταιρείας και με τις δυνατότητες που προσφέρει η Smart TV, δημιουργεί τον πιο συναρπαστικό και ολοκληρωμένο συνδυασμό οικιακής ψυχαγωγίας που υπάρχει σήμερα στην αγορά. Η LG OLED TV έλαβε το βραβείο European Display Achievement στα European Imaging & Sound Associations (EISA) Awards 2012.

UD 3D TV
Η παγκοσμίως πρώτη 84 ιντσών UD 3D TV εισάγει νέα 3D εμπειρία, η οποία δεν έχει υπάρξε
Keywords
Τυχαία Θέματα