HTC One (M8): Kι επίσημα με WP 8.1

09:59 20/8/2014 - Πηγή: PC Nea
Ίδιο τηλέφωνο εξωτερικά, ίδιο όνομα, διαφορετικό λειτουργικό σύστημα, πρόκειται για το νέο HTC One (M8) for Windows, μία πρόταση ίδια και απαράλλακτη με το Android HTC One (M8) μόνο που το νέο μοντέλο χρησιμοποιεί Windows Phone 8.1.

Είναι μια νέα
πρόταση των Ταϊβανέζων μετά από σχεδόν δύο χρόνια και τώρα επισημοποιείται δίνοντας ένα οριστικό τέλος σε διαρροές και αβάσιμες πληροφορίες.

Προς το παρόν η συσκευή είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ ως αποκλειστικότητα της Verizon και διαθέτει οθόνη 5 ιντσών Full HD, unibody κατασκευή από αλουμίνιο και η οθόνη πλαισιώνεται από δύο εμπρόσθια ηχεία BoomSound. Έχει επιλεχτεί ο επεξεργαστής Snapdragon 801 και απευθείας η συσκευή θεωρείται η γρηγορότερη όλων στην κατηγορία των WP smartphones. Επιπλέον, έρχεται με RAM 2GB, μπαταρία 2600mAh, ενσωματωμένη μνήμη 32GB και υποδοχή κάρτας microSD. H κεντρική του κάμερα είναι τεχνολογίας Ultrapixel της HTC (4MP) που συνυπάρχει μαζί της μια δεύτερη για να δώσει περισσότερο βάθος στις λήψεις τοπίων με ειδικά εφέ. Εμπρός βρίσκεται μια δεύτερη κάμερα των 5MPixels. Υποστηρίζεται και η θήκη Dot View Case του Android μοντέλου.

Εκτός από τον φωνητικό βοηθό Cortana, το νέο One με λειτουργικό Windows, θα φέρει προεγκατεστημένο το BlinkFeed, μια υπηρεσία που συνδυάζει ειδήσεις και κοινωνική δικτύωση σε ένα.

Και εφόσον είναι ένα τηλέφωνο της Verizon, αυτό και μόνο σημαίνει ότι μπορείτε να είναι συμβατό με CDMA ( φυσικά θα υποστηρίζει και δίκτυα GSM 2G / 3G για την περιαγωγή δεδομένων) και δίκτυα 4G LTE. Υπάρχει επίσης dual-band Wi-Fi a / b / g / n / ac με Miracast, Bluetooth 4.0, NFC και θύρα microUSB. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Microsoft Project My Screen μπορείτε να προβάλλετε το υλικό της συσκευής σε έναν υπολογιστή με Windows και να το χρησιμοποιείτε από εκεί, αρκεί μονάχα η σύνδεση μέσω USB.

Το HTC One (M8) με Windows είναι διαθέσιμο από χθες το μεσημέρι στην τιμή των 100 δολαρίων με δύο χρόνια συμβόλαιο. Υπάρχει και πρόγραμμα για την ασφάλεια του τηλεφώνου ώστε σε περίπτωση π.χ. θραύσης της οθόνης, η HTC θα το αντικαταστήσει δωρεάν στον χρήστη.

myphone.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα