HTC FUN Fridays: νέος διαγωνισμός από την HTC

00:42 8/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Η HTC Corporation, κορυφαία εταιρεία κατασκευής συσκευών κινητής τηλεφωνίας που ξεχωρίζουν παγκοσμίως για τον κορυφαίο σχεδιασμό και την καινοτομία τους, διοργανώνει τον διαγωνισμό HTC Fun Fridays.
Ενόψει του World Mobile Congress, η HTC για όλο τον
Φεβρουάριο κάνει πιο διασκεδαστικές τις Παρασκευές του μήνα, καθώς μέσω του διαγωνισμού HTC Fun Fridays κάθε εβδομάδα ένας τυχερός θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα Smartphone HTC Wildfire S μέσω της σελίδας της HTC στο Facebook!

Συγκεκριμένα κάθε Παρασκευή του Φεβρουαρίου (3/2, 10/2, 17/2 & 24/2) όσοι επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τη σελίδα της HTC στο Facebook, στη διεύθυνση www.facebook.com/htcgreece, να πατήσουν “Like” και να αφήσουν ένα σχόλιο κάτω από το post του διαγωνισμού, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη συμμετοχή τους στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός κάθε εβδομάδας θα ξεκινάει το πρωί και θα ολοκληρώνεται στο τέλος της ίδιας ημέρας, ενώ ο νικητής του HTC Wildfire S θα ανακοινώνεται αμέσως μετά.

Την περασμένη Παρασκευή 3/2,πραγματοποιήθηκε η πρώτη κλήρωση με μεγάλη επιτυχία, καθώς αύξησε κατά 35% τους φίλους της σελίδας της HTC στο Facebook, συγκεντρώνοντας μέχρι στιγμής για τον διαγωνισμό HTC Fun Fridays 1.000 συμμετοχές.

Τον διαγωνισμό χειρίζεται η εταιρία η εταιρία web marketing & technology Steficon.

HTC Wildfire S
Βασισμένο στο δημοφιλές HTC Wildfire, το HTC Wildfire Smartphone αποτελεί ένα προσιτό, συμπαγές και ευχάριστο στη χρήση τηλέφωνο, που στο εσωτερικό του κρύβει την ισχυρή εμπειρία ενός «έξυπνου» κινητού.

Σχεδιάστηκε για να προσφέρει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να διατηρούν και να αναπτύσσουν φιλίες μεταξύ τους, μέσα από δημοφιλείς ιστοσελίδες (όπως το Facebook), γραπτά μηνύματα αλλά και φωνητικές κλήσεις. Με την ίδια ευκολία τους επιτρέπει να κάνουν tag φίλους σε φωτογραφίες ή να μοιραστούν με ένα άγγιγμα εφαρμογές που ανακάλυψαν στο Android Market.

Το Wildfire S αποτελεί ένα από τα μικρότερα κινητά που κατασκεύασε ποτέ η HTC – με μήκος μόλις 10,13 εκατοστά και 5,94 εκατοστά πλάτος – το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για την εξαιρετική οθόνη 3,2 ιντσών με ανάλυση HVGA.

Μεταξύ άλλων, το HTC Wildfire S δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν μέσα από μια ευρεία γκάμα χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων του μαύρου, μωβ και λευκού.

Στην αρχική οθόνη του μπορεί να τοποθετηθούν εφαρμογές, widgets και περιεχόμενο, ενώ η κάμερα στα 5 megapixel με αυτόματη εστίαση, η υποδοχή επέκτασης μνήμης και η υποστήριξη των πιο διαδεδομένων φορμάτ ήχου και εικόνας, το μετατρέπουν σε μια ολοκληρωμένη multimedia πρόταση που χωράει σε κάθε τσέπη.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα