H κολεξιόν του Nokia World 2011

11:05 27/10/2011 - Πηγή: PC Nea
Στην έκθεση Nokia World, το ετήσιο καθιερωμένο ραντεβού της Nokia με πελάτες, συνεργάτες και developers, η εταιρεία παρουσίασε μια σειρά πρωτοποριακών συσκευών, υπηρεσών και αξεσουάρ, τα οποία αποτελούν σαφή δείγματα προόδου σε σχέση με τη νέα της στρατηγική.

Πιο συγκεκριμένα, η
Nokia παρουσίασε την οικογένεια Nokia Lumia, η οποία περιλαμβάνει τα πρώτα smartphones που έχουν βασιστεί στην πλατφόρμα Windows Phone. Tο Nokia Lumia 800, ένα εντυπωσιακό κινητό που προσανατολίζεται στα κοινωνικά δίκτυα, εξασφαλίζει κορυφαία δυνατότητα πρόσβασης στο Ίντερνετ χωρίς να χάσει τα γνώριμα στοιχεία που μέχρι τώρα συνέθεταν την εμπειρία Nokia, ενώ εκτός από τον εντυπωσιακό σχεδιασμό, η συσκευή διαθέτει κορυφαίες φωτογραφικές δυνατότητες και συνοδεύεται από νέες αποκλειστικές εφαρμογές της εταιρείας.

Το προσιτό Nokia Lumia 710 , είναι ένα πολύχρωμο smartphone χωρίς περιττά χαρακτηριστικά, το οποίο επιτρέπει σε περισσότερους χρήστες από ολόκληρο τον κόσμο να αποκτήσουν την εμπειρία χρήσης ενός Lumia.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η Nokia παρουσίασε επίσης τέσσερα νέα κινητά τηλέφωνα, με κομψό σχεδιασμό, τεχνολογία εντοπισμού θέσης και εύκολη πρόσβαση στα κοινωνικά δίκτυα. Tα Nokia Asha 300, Nokia Asha 303, Nokia Asha 200 και Nokia Asha 201 κάνουν πιο δύσκολο το διαχωρισμό των smartphones από τα κανονικά τηλέφωνα, καθώς συνδυάζουν οθόνη αφής και πληκτρολόγιο QWERTY, άμεση και ταχύτατη πρόσβαση στο Ίντερνετ και το Nokia Store, και παράλληλα ενσωματώνουν εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και messaging.

“Πριν οκτώ μήνες παρουσιάσαμε τη νέα μας στρατηγική, και σήμερα δίνουμε σαφή δείγματα γραφής της νέας στρατηγικής μας πορείας. Το σύνολο των νέων προϊόντων ενσωματώνει καινοτόμα χαρακτηριστικά, είτε πρόκειται για τα νέα μας smartphone, είτε για τα πιο έξυπνα από ποτέ κανονικά τηλέφωνα.” δήλωσε ο κ. Stephen Elop, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nokia. “Ξεκινώντας από το Nokia Lumia 800 και φτάνοντας μέχρι το Nokia Asha 201, φέρνουμε στην αγορά νέα συναρπαστικά προϊόντα, και μάλιστα πιο γρήγορα από ποτέ. Είμαι εξαιρετικά περήφανος για τις νέες αυτές συσκευές και για τους ανθρώπους της Nokia που τις έκαναν πραγματικότητα.”

“Αφότου ανακοίνωσε τη νέα της στρατηγική, μόλις πριν από οκτώ μήνες, η Nokia βρήκε μια απίστευτη ενέργεια. Χάρη σε αυτήν κατάφερε να υλοποιήσει σημαντικές βελτιώσεις στη Symbian, να διαφοροποιήσει την πλατφόρμα Windows Phone και να ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο το προϊοντικό της portfolio,” δήλωσε ο κ. Pete Cunningham, Αναλυτής στην Canalys. “Η Nokia πραγματοποιεί όσα υποσχέθηκε και χαράζει με σαφήνεια το δρόμο για μελλοντικές επιτυχίες.”

Τα δύο πρώτα smartphones που βασίζονται στην πλατφόρμα Windows Phone, συνοδεύονται από μια σειρά νέες λειτουργίες, ειδικά σχεδιασμένες για να χαρίζουν στους χρήστες μοναδικές εμπειρίες κάθε μέρα.

Nokia Lumia 800
Το εντυπωσιακό Nokia Lumia 800, με έντονους χρωματισμούς (γαλάζιο, ματζέντα και μαύρο) και σχεδίαση που τραβά τα βλέμμα
Keywords
Τυχαία Θέματα