H SiEBEN πιστοποιήθηκε για τo Collaboration και την ασφάλεια από την Cisco

09:23 29/11/2012 - Πηγή: PC Nea
Για να υποστηρίξει τον συνεχώς εξελίξιμο ρόλο του collaboration και της ασφάλειας των συστημάτων τα οποία αξιοποιούν στο μέγιστο τις δυνατότητες κάθε δικτύου, η SiEBEN ανακοινώνει σήμερα ότι πιστοποιήθηκε για την εξειδίκευση της στην «Advanced Collaboration Architecture» &την «Advanced Security» από την Cisco.
Αυτή η εξειδίκευση αναγνωρίζει ότι η SiEBEN έχει ολοκληρώσει όλες
τις απαιτούμενες εκπαιδεύσεις και μπορεί να εμπορεύεται, να σχεδιάζει και να αναπτύσσει ολοκληρωμένες λύσεις βασισμένες στο Cisco Collaboration Architecture & στο Cisco Security και πιο συγκεκριμένα στις λύσεις IP Telephony, Unified Communication, Routing, Switching, Wireless & Security.
«Οι πιστοποιήσεις και τα βραβεία αποδεικνύουν ότι στην SiEBEN διαθέτουμε ιδιαίτερη εξειδίκευση και εμπειρία στις λύσεις της Cisco που αφορούν το Networking, τις Unified Communications καθώς και τις ολοκληρωμένες λύσεις Ασύρματης Επικοινωνίας και Ασφάλειας. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας state-of-the-art λύσεις που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας», αναφέρει ο Μενέλαος Μακρυγιάννης, Sales Engineer της SiEBEN.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα