H SES δηλώνει δυναμικό παρόν στη νέα, ψηφιακή εποχή της τηλεόρασης στην Ελλάδα

06:54 20/11/2012 - Πηγή: PC Nea
Pietro GuerierriΗ SES, ο κορυφαίος πάροχος δορυφορικών υπηρεσιών παγκοσμίως, προτείνει και είναι σε θέση να προσφέρει και στη χώρα μας, τις καινοτόμες λύσεις της στη τροφοδότηση δικτύων επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης.

Οι λύσεις της SES, όπως παρουσιάστηκαν πρόσφατα στο 14ο Infocom World, συνέδριο-θεσμό στον χώρο της τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών, περιλαμβάνουν εθνική και περιφερειακή κάλυψη και μπορούν να οδηγήσουν με επιτυχία την Ελλάδα στη μετάβαση
στη ψηφιακή εποχή της τηλεόρασης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Pietro Guerierri, Γενικός Δ/ντης SES Astra Italy, παρουσίασε και ανέλυσε την υβριδική DTT (Digital Terrestial Television) / DTH (Direct-to-home) τεχνολογία, την πλέον αποδοτική και αξιόπιστη λύση για την επίτευξη ταυτόχρονης μετάδοσης ψηφιακής τηλεόρασης σε πομπούς επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης στην Ελλάδα και σε ελληνικά νοικοκυριά μέσω δορυφόρου. Η συγκεκριμένη τεχνολογία της SES καθιστά όλες τις τοπολογίες DTT δικτύων συμβατές με DTH αναμετάδοση, γεγονός που αποτελεί καινοτομία παγκοσμίως. Ο κ. Guerierri σχολίασε: «Επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας και υποστηρίζουμε τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα, προσφέροντας ανταγωνιστικές και παγκοσμίου επιπέδου καινοτόμες λύσεις. Η εμπειρία μας, η τεχνογνωσία μας και οι πλούσιες υποδομές μας αποτελούν εγγύηση για την είσοδο της Ελλάδας στην εποχή της ψηφιακής τηλεόρασης με τον βέλτιστο και αποδοτικότερο τρόπο.»

H SES είναι ο κορυφαίος πάροχος δορυφορικών υπηρεσιών παγκοσμίως, παρέχοντας αξιόπιστες και ασφαλείς λύσεις επικοινωνίας μέσω δορυφόρου σε τηλεοπτικά δίκτυα (NBC, sky), εταιρείες τηλεπικοινωνιών (at&t, Telefonica, Global Corssing) – επιχειρήσεις γενικότερα (Stallion Oilfield Services) - και κυβερνήσεις ανά τον κόσμο (Υπουργείο Αμύνης – Αυστραλία).

Διατηρεί σε λειτουργία ένα στόλο 52 γεωστατικών δορυφόρων σε συνδυασμό με ένα δίκτυο τηλεμεταφορών και γραφείων σε όλη την υφήλιο. Η κορυφαία στον κλάδο υποδομή της, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να έρθουν σε επαφή με το 99% του παγκόσμιου πληθυσμού. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο Λουξεμβούργο, ενώ αναπτύσσει δραστηριότητα παγκοσμίως μέσω περιφερειακών ομάδων.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα