H Mobile Technology χορηγός στο Enterprise Mobility Conference

18:42 9/5/2014 - Πηγή: PC Nea
H Mobile Technology είναι χορηγός στο Enterprise Mobility Conference 2014, που θα διεξαχθεί στις 20 Μαΐου στο Αμφιθέατρο Μαρούσι Plaza από την Boussias Communications.

Στόχος του συνεδρίου είναι να τονίσει την αναγκαιότητα της επιχειρηματικής αγοράς για καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις mobility, οι οποίες βρίσκουν εφαρμογή σε όλους σχεδόν τους τομείς δραστηριότητας μίας επιχείρησης. Το Mobility αυξάνει την παραγωγικότητα και την ανεξαρτησία των εργαζομένων,
αλλά και την ευελιξία και αμεσότητα στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

Στο Enterprise Mobility Forum το κοινό θα γνωρίσει τη σημαντικότητα ενός μετασχηματισμού στην επιχείρηση με την υιοθέτηση της mobility στρατηγικής, μέσα από τις παρουσιάσεις που θα διεξαχθούν, αλλά και μέσα από τη συνομιλία με έμπειρα στελέχη της αγοράς και practitioners που έχουν υιοθετήσει στρατηγικές mobility στην επιχείρησή τους.

Ο Τεχνικός Διευθυντής και αντιπρόεδρος Δ.Σ της Mobile Technology, κ. Παύλος Κατσαρός, θα μιλήσει για την επιβεβλημένη ανάγκη για καινοτόμες αλλαγές στην ελληνική επιχείρηση, με έμφαση στις λύσεις για POS συναλλαγές.
Στελέχη της Mobile Technology θα παρευρίσκονται επίσης στο περίπτερο της εταιρείας, με σκοπό να ενημερώσουν τους συνέδρους για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας στο χώρο του mobility.
Keywords
Τυχαία Θέματα