H LG αγαπάει τις γυναίκες

15:09 11/10/2013 - Πηγή: PC Nea
Από τις 11 Οκτωβρίου μέχρι τις 2 Νοεμβρίου οι γυναίκες έχουν την τιμητική τους στο Golden Hall, στο Μαρούσι, μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων οι οποίες κινούνται γύρω από τους άξονες της Υγείας, της Μόδας, της Ομορφιάς και του Fitness.

Η LG Electronics, μια εταιρεία με πολλές διακρίσεις
και βραβεία που τονίζουν όχι μόνο την τεχνολογική της υπεροχή, αλλά και την αισθητική αρτιότητα των προϊόντων της, θα είναι εκεί με στόχο να υπογραμμίσει την κομψή πλευρά της σύγχρονης τεχνολογίας και να αναδείξει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν μοναδική.

Όσοι επισκεφθούν το Golden Hall κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων “We Love Women” θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την πρώτη στον κόσμο κυρτή ΟLED TV. Mε τη χαρακτηριστική ελαφριά καμπύλη, την IMAX-like οθόνη, η πρωτοποριακή CURVED ΟLED TV της LG αποτελεί πραγματικά εντυπωσιακό έργο τέχνης.

Με διαγώνιο 55-ιντσών, πάχος που δεν ξεπερνά τα 4 χιλιοστά και προηγμένη τεχνολογία ΟLED WRGB, η βραβευμένη με το EISA Award 2013 CURVED ΟLED TV της LG αγκαλιάζει και καθηλώνει τον θεατή, προσφέροντάς του ποιότητα εικόνας πέρα από κάθε φαντασία.

Το αέρινο Crystal Stand και τα διαφανή ηχεία Clear Speakers δίνουν την αίσθηση ότι η συσκευή αιωρείται στο χώρο, συμβάλλοντας ακόμη περισσότερο στην καθηλωτική εμπειρία θέασης.

Μια μοναδικά πρωτοποριακή συσκευή, για απαιτητικούς καταναλωτές με υψηλό κριτήριο αισθητικής και τεχνολογικής υπεροχής.
Keywords
Τυχαία Θέματα