H Epson κατακτά δύο βραβεία TIPA

15:33 23/4/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Epson κατέκτησε δύο από τα πιο σημαντικά βραβεία φωτογραφίας και τεχνολογίας εικόνας στην Ευρώπη στο πλαίσιο του Technical Image Press Association (TIPA) Awards 2012. Τα προϊόντα Epson που έλαβαν τις διακρίσεις TIPA είναι ο Epson EH-TW9000W ως 'Best Photo
Projector,' και ο Epson Stylus Photo 1500W ως 'Best Expert Photo Printer'

Η Epson έχει κατακτήσει 31 βραβεία TIPA συνολικά από το 1997 για τεχνολογίες και προϊόντα εικόνας, συμπεριλαμβανομένων εκτυπωτών inkjet, μελανιών, scanners και προβολέων.

Η Mary McNulty, Head of PR and Communications της Epson Europe, σχολιάζει: "Η φετινή διπλή διάκριση στα βραβεία TIPA μας τιμά ιδιαίτερα. Στην Epson, αναζητούμε συνέχεια νέες λύσεις και τρόπους ενίσχυσης της προϊόντικής μας γκάμας. Αυτή η αναγνώριση ενισχύει τη δέσμευσή μας και αυξάνει την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μοναδικά προϊόντα εικόνας στους πελάτες μας."

Με 21 χρόνια ιστορίας και μέλη περιοδικά από εννέα Ευρωπαϊκές χώρες και Αυστραλία, Καναδά, Κίνα, ΗΠΑ και Νότιο Αφρική, η TIPA είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές δημοσιογραφικές ενώσεις φωτογραφίας και εικόνας παγκοσμίως. Κάθε χρόνο οι συντάκτες της TIPA ψηφίζουν για τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς για το διάστημα των τελευταίων 12 μηνών.

Οι κατηγορίες προσαρμόζονται ανάλογα με τις τεχνολογικές τάσεις της αγοράς, με γνόμωνα πάντα την καινοτομία, την τεχνολογία αιχμής, το σχεδιασμό, την εύκολη χρήση και τη σχέση απόδοσης – τιμής των προϊόντων.

Τα προϊόντα
Ο Epson Stylus Photo 1500W είναι ασύρματος εκτυπωτής A3+ με ασυναγώνιστο συνδυασμό ευκολίας και υψηλών προδιαγραφών για παραγωγή υψηλής ποιότητας glossy φωτογραφιών. Ο 1500W μπορεί να εκτυπώσει σχεδόν από οπουδήποτε χάρη στην ενσωματωμένη δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi. Αυτή επιτρέπει γρήγορη και εύκολη εκτύπωση από laptops, desktops και τελευταίας γενιάς κινητές συσκευές όπως iPhones και iPads μέσω της εφαρμογής Epson iPrint.

Ο Epson EH-TW9000W είναι προβολέας full HD 3D με χαρακτηριστικά εύκολα στη χρήση και ασύρματη συνδεσιμότητα Full HD. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι λάτρεις των ταινιών, των βιντεοπαιχνιδιών ή των αθλητικών μεταδόσεων θα μπορούν να απολαύσουν μια δυναμική εμπειρία 3D στην άνεση του σπιτιού τους καθώς και υψηλής ποιότητας εικόνες 2D.

Ο EH-TW9000W είναι η ναυαρχίδα των προβολέων Epson για απόλυτη τρισδιάσταστη εμπειρία με εξίσου υψηλό White και Colour Light Output μέχρι 2,400 lumens και υψηλό λόγο αντίθεσης μέχρι 200,000:1, με τεχνικά χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών. Επιπλέον, ο EH-TW9000W είναι ο πρώτος Full HD 3D προβολέας με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης που επιτρέπει στους χρήστες να στήνουν τον προβολέα τους χωρίς καλώδια.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα